גולף-קידס יש מבצעים

• פותח הנושא dk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע אם יש שם מבצעים, בעיקר על חליפות פוטר. תודה

• הוסף לסימניות
השני ב-50%

• הוסף לסימניות
ראיתי שיש בדלתא
חצי מחיר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י mediadesign;1144951:

יש לך הערכה כמה יוצאת חליפה לפני ההנחה?
בפוקס עם כל ההנחות (כולל הגעתי ל90 ש"ח לחליפה הכי זול)

• הוסף לסימניות
אני הסתכלתי לבת שלי בת שנתיים כל חולצה או מכנסיים עולה 40 ככה שזה יוצא 60 ביחד

• הוסף לסימניות
ראיתי שב-H&O יש מבצע לחברי מועדון על חליפות פוטר:
2 חליפות פוטר ב-50 ש"ח!!!
לדעתי שווה מאוד!

• הוסף לסימניות
אתמול הייתי שם
מכרו פריט שלישי מתנה מהמוצרים שמשתתפים במבצע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1145105:
לדעתי שווה מאוד!
את בטוחה שבכל הסניפים? כי הייתי שם ביום רביעי שעבר ולא היה משהו כזה, או שזה חדש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1145105:
לדעתי שווה מאוד!

באמת? איזה חליפות?עד מתי המבצע?

• הוסף לסימניות
תיקון טעות...

בפרסום שראיתי היה כתוב (כנראה) שבקניית 2 חליפות כל אחת עולה 50 ואני התבלבלתי...
מצרפת כאן את המבצע ככתבו וכלשונו מהאתר - 2 חליפות פוטר ב-99 ש"ח (עדיין מחיר טוב):
צפה בקובץ המצורף 178665

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 228.5 · צפיות: 37

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה