כללי גולשים יקרים! לא התייאשנו מהאתר החדש, רק....

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1056096:
לעת עתה נראה שהתייאשו מכך...
או שהם מחכים לאחרי החופש?!
:rolleyes:

אולי אני מידי פאסימי. אבל זו ההרגשה שלי:
המעבר לפורום החדש גרר המון ביקורת מצד הגולשים, ולכן הפרוייקט מתעכב.

אבל מה בכל זאת עושים שהגולשים ירצו לעבור לממשק החדש? שותלים לנו כמה באגים במתכוון או שלא במתכוון. וכן לאט לאט יימאס לנו הממשק הנוכחי, ונחכה ונמתין לממשק החדש.
אני מתכון לבעיה העיקרית - של תצוגת תמונות והורדת בקצים באתר.

אמרתם פאסימי?? הלא כן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיks;1056142:
אולי אני מידי פאסימי. אבל זו ההרגשה שלי:
המעבר לפורום החדש גרר המון ביקורת מצד הגולשים, ולכן הפרוייקט מתעכב.

אבל מה בכל זאת עושים שהגולשים ירצו לעבור לממשק החדש? שותלים לנו כמה באגים במתכוון או שלא במתכוון. וכן לאט לאט יימאס לנו הממשק הנוכחי, ונחכה ונמתין לממשק החדש.
אני מתכון לבעיה העיקרית - של תצוגת תמונות והורדת בקצים באתר.

אמרתם פאסימי?? הלא כן...
האבא של הפסימיים:D

• הוסף לסימניות
מה קורה באמת עם האתר החדש?
מחכים בכליון עיניים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1056098:
  1. כך הוא נראה אחרי הכניסה. לפני הכניסה הוא נראה כמו בסעיף הבא.
  2. זה הכפתור המבוקש:
  3. זה סימן להודעה שלי באשכול:

אני יכולה לראות באיזה אשכול השארתי הודעה, תודה.
אבל לגבי ההודעה האחרונה שאותה קראתי באשכול מסויים - המערכת מאפסת לי את כל האשכולות, וזה לגמרי לא רלוונטי בשבילי! אני צריכה להיות מחוברת אונליין כל הזמן, כדי לא לפספס!

• הוסף לסימניות
חבל שלא מעלים את החדש, הוא היה הרבה יותר נעים... מחכים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1056926:
חבל שלא מעלים את החדש, הוא היה הרבה יותר נעים... מחכים

לכל הפחות שיסדרו שיוכלו להעלות קבצי JPG.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1056929:
אפשר. מעלים וזה נפתח בחלון נפרד

לא תמיד, זה עושה בעיות לפעמים. נקוה שזה יסתדר במהרה.

• הוסף לסימניות
מחכה בכליון עיניים לאתר החדש...

• הוסף לסימניות
מה, אחד פלוס אחד לא שווה שתיים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה