כנראה אלו סרטונים שחסומים באתרוג.באתרוג רוב הסרטונים לא נפתחים
מה בחברת נתיב אומרים על זה ?אני ב"נתיב" וגם לי לא עובד תקופה
זה נראה לי רק בנתיב
דווקא באתרוג הרבה יותר נוח לשלוח קישור לבדיקה בפרוגמדיה מאשר ביוטיוב עצמו.הקטע עם אתרוג שאפשר לשלוח סירטונים לבדיקה- אבל דרך האתר לא רואים את הסירטון כך שאין לי מה לשלוח- אין לי קישור.
תודה רבה, למדתי משהו.דווקא באתרוג הרבה יותר נוח לשלוח קישור לבדיקה בפרוגמדיה מאשר ביוטיוב עצמו.
לחיצה ימנית > אתרוג > שלחו לבדיקה (בהנחה שיש לכם את התוסף מותקן).
זה שולח לבדיקה מיידית, בלי צורך לקבל תגובה במייל מהרובוט ואז לשלוח מייל לבדיקה.
בעבר הייתי בנתיב ואני יודעת על מה את מדברתלא נעים לי להגיד, אבל זה בגללי...
אני לא אאריך, אבל היה לנתיב פרצת אבטחה בסרטונים הללו,
וכשפניתי אליהם הם סדרו את זה על ידי חסימה של כל הסרטונים
לא חכם במיוחד, אבל אין מה לעשות
שימו לב שלכל מי שזה קרה הוא עשה רענון הגדרות בזמן האחרון
קצת מוזר לי שאת יודעת מה זהבעבר הייתי בנתיב ואני יודעת על מה את מדברת
אני בהלם טוטלי!!!! שעדיין אין להם פתרון לזה
אחת הסיבות שעזבתי אותם
לא, אסביר לך בפרטיקצת מוזר לי שאת יודעת מה זה
את מתכנתת?
אפשר לפרט מה היה פרצת האבטחה?לא נעים לי להגיד, אבל זה בגללי...
אני לא אאריך, אבל היה לנתיב פרצת אבטחה בסרטונים הללו,
וכשפניתי אליהם הם סדרו את זה על ידי חסימה של כל הסרטונים
לא חכם במיוחד, אבל אין מה לעשות
שימו לב שלכל מי שזה קרה הוא עשה רענון הגדרות בזמן האחרון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים