דרוש מידע גולשי נתיב : גם לכם חסום הפרוגמדיה ?

• הוסף לסימניות
לא נעים לי להגיד, אבל זה בגללי...
אני לא אאריך, אבל היה לנתיב פרצת אבטחה בסרטונים הללו,
וכשפניתי אליהם הם סדרו את זה על ידי חסימה של כל הסרטונים
לא חכם במיוחד, אבל אין מה לעשות:)

שימו לב שלכל מי שזה קרה הוא עשה רענון הגדרות בזמן האחרון
זה סופי?

• הוסף לסימניות
אני גולש כבר שנים בסינון של נתיב
לפני חודש קרה משהו מוזר : נחסם לי פרוגמדיה
מטעם חבר הסינון נמסר לי שזה מכוון מראש.
אשמח לשמוע מגולשי נתיב אם גם להם נחסמו הסרטונים

• הוסף לסימניות
כן גם לי זה חסום הבנתי שהיה להם איזה בעייה באבטחת מידע או משהו כזה

• הוסף לסימניות
כן גם לי זה חסום הבנתי שהיה להם איזה בעייה באבטחת מידע או משהו כזה
נראה לך שיש מה לעשות בזה הרי סך הכל כל הסינונים סומכים על זה בכל זאת אפשר לסמוך ל הפיקוח הקפדני של פרוג בעצם אני חתר לזה שלא בטוח שיש פה מניעים רוחניים לכאורה.

• הוסף לסימניות
בוא נעשה עם זה משהו
אם יוכלו כולם לחפור להם
בנינו רובנו נהנים מפרוגמדיה

• תודה
Reactions: RU1
  • הוסף לסימניות
גם לי זה חסום אני מעוניין לפנות אליהם כי נראה לי שזה עניין פוליטי אז אולי באמת כמו שאומר @חסוי 7 נתאגד כל גולשי נתיב ונאמר לחברה הזאת שלא יעשו את זה על חשבוננו.

• הוסף לסימניות
גם לי זה חסום אני מעוניין לפנות אליהם כי נראה לי שזה עניין פוליטי אז אולי באמת כמו שאומר @חסוי 7 נתאגד כל גולשי נתיב ונאמר לחברה הזאת שלא יעשו את זה על חשבוננו.
לאילו מניעים פוחיטיים הכוונה?

• הוסף לסימניות
נראה לך שיש מה לעשות בזה הרי סך הכל כל הסינונים סומכים על זה בכל זאת אפשר לסמוך ל הפיקוח הקפדני של פרוג בעצם אני חתר לזה שלא בטוח שיש פה מניעים רוחניים לכאורה.
לא מניעים רוחניים, מישהי הסבירה את זה כאן

• הוסף לסימניות
מוזר שחלק עובד וחלק לא, וכשהגשתי בקשת פתיחה על סרטון מסוים שהיה חסום לי ונצרכתי לו- אושר בקלות (שלחתי את הקישור ליוטיוב, בפרוגמדיה אותו סרטון עדיין חסום)

• הוסף לסימניות
רבותי גולשי נתיב מה עושים ??? א"א להמשיך ככה בא נעשה משהו לחץ כבד עליהם אולי ישפיע ויראה להם שזה באמת חשוב כי זה באמת חשוב.

• הוסף לסימניות
גם לי זה היה, ובדקתי את זה איתם, ויש פתרון לזה! יש להם אפשרות לאשר ידנית סרטונים, לכן אם רוצים סרטון פשוט שולחים להם הקלטה והם פותחים אותו!

• הוסף לסימניות
גם לי זה היה, ובדקתי את זה איתם, ויש פתרון לזה! יש להם אפשרות לאשר ידנית סרטונים, לכן אם רוצים סרטון פשוט שולחים להם הקלטה והם פותחים אותו!
זה ברור, על כל סרטון יוטיוב זה אפשרי
העניין הוא שבפרוגמדיה הם חסמו את כל הסרטונים
( מלבד אלו שהיו כבר במאגר סרטוני יוטיוב המאושרים שלהם)
מה שפעם היה פתוח.

• הוסף לסימניות
אז כנראה שאין דרך אחרת לאכוף את הפירצה שם..בכל זאת זה סינון אינטרנט..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה