תנור אפייה גומיה בתנור אפיה סאוטר

• הוסף לסימניות
נקרעה לי הגומיה שבין הדלת לתנור. אל תשאלו איך, כי גם לי אין מושג...
בכ"א, האם זה פוגע בתנור?
מאיפה קונים חדש?
צריך טכנאי?
האחריות פגה לפני כחצי שנה.
תודה!

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את התנור הזה ספציפית, ברוב התנורים, הפגיעה היחידה היא בריחת חום והתייבשות המוצרים הנאפים בתנור.
ברוב התנורים, אין צורך בטכנאי, אין שום בעיה לקנות חדש ולהרכיב לבד.
מאיזה איזור בארץ?

• הוסף לסימניות
גם לי יש תנור סאוטר והגומייה לא נקרעה - רק הוצאנו אותה מהמקום כדי לנקות אותה לפסח - ולא מצליחים להחזיר...
מה עושים?

• הוסף לסימניות
תודה!
גרה ברחובות.
דגם: על המדבקה כתוב: 10090BBI-1010DBBI/DNI
1026DBBI
לא יודעת מה זה אומר... אם יש צורך אצלם את המדבקה. בכ"א זה תנור תא אחד, לבן כולו לא כולל הכפתורים.

• הוסף לסימניות
בסאוטר הגומיה שלי כבר קרועה שנה ולא מרגישה שום הבדל....

• הוסף לסימניות
ניתן לפנות לחנות המתמחה במוצרים כאלו כמו אברהמי ולהזמין את הגומייה, ותקבלו גם הסבר בטלפון איך להרכיב את זה.

ניתן גם לפנות לשרות אלקטרה, שהם נותני השרות לסאוטר ולהזמין את הגומייה בדואר ללא טכנאי, אם לוחצים עליהם, הם שולחים.

• הוסף לסימניות
גם לי נקרע ואני אופה בלי זה ואפשר להזמין בחנויות שלך חלקי חילוף
לי אמרו שזה עולה 250 ש"ח אז בנתיים אני אופה בלי זה
בחנות אמרו לי שזה לא מסובך בכלל להרכיב את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה