דרוש מידע גונבים לי כסף !!!

• הוסף לסימניות
שלום רב !
בפירוט החשבון בנק שלי אני רואה
הוצאה חדשה בחודש האחרון כמעט 20 יום ברצף זה ירד לי
GOOGLE ACTIVISION זה מה שכתוב אין לי מושג למה זה יורד
ומי מוריד את זה.
האם מישהו נתקל במקרה כזה ?

• הוסף לסימניות
שלום רב !
בפירוט החשבון בנק שלי אני רואה
הוצאה חדשה בחודש האחרון כמעט 20 יום ברצף זה ירד לי
GOOGLE ACTIVISION זה מה שכתוב אין לי מושג למה זה יורד
ומי מוריד את זה.
האם מישהו נתקל במקרה כזה ?
על איזה סכום?
והאם יש לכם סמארטפון או טאבלט?

• הוסף לסימניות
אין לי וכל פעם סכום אחר פעם 17 פעם 90
תפנה לחברת האשראי, כאן זה לא מופיע

• הוסף לסימניות
תבררו אם מישהו מבני המשפחה משחק במשחקים מבית Activision Blizzard
החברה מספקת גישה חינמית למשחקים רבים. המודל העסקי שלהם טמון בשידרוגים שניתן לרכוש בתוך המשחקים.
בבעלות החברה משחקים כגון Call of Duty, Spyro, and Crash Bandicoot, Blizzard Entertainment's World of Warcraft, Overwatch, Hearthstone, Diablo, StarCraft, and Heroes of the Storm, and King's Candy Crush, Bubble Witch, and Farm Heroes
כן, גם קאנדי קראש שמייקרוסופט דוחפים לכל מחשב שהם רק יכולים שייך להם.
החברה משתמשת בפלטפורמה של גוגל קלאוד, ולכן כנראה החיובים עוברים דרך גוגול.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה לפני בערך חודש, עברתי במקרה על פירוט החשבונות.
וגילית חיובים ע"ש פייסבוק בשווי כולל של אזור 900 ש"ח, ראוי לציין שאין לי כלל פייסבוק.
פניתי לחברת האשראי, ביטלו לי את הכרטיס הנפיקו לי חדש, וזיכו אותי לאחר מס' ימים.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה לפני בערך חודש, עברתי במקרה על פירוט החשבונות.
וגילית חיובים ע"ש פייסבוק בשווי כולל של אזור 900 ש"ח, ראוי לציין שאין לי כלל פייסבוק.
פניתי לחברת האשראי, ביטלו לי את הכרטיס הנפיקו לי חדש, וזיכו אותי לאחר מס' ימים.
גם כאן, יתכן שמדובר בחיובים מרכישות בתוך משחקים.
בפייסבוק יש אינספור משחקים כאלה.

• הוסף לסימניות
האם החיובים הם מהבנק? או מכרטיס האשראי? (יכול להיות גם מכרטיס אשראי שחיובי חו"ל יורדים בחיוב מיידי.)
בכל מקרה מומלץ לפנות לחברת האשראי/הבנק - הגורמים המבטחים, ולדווח על הונאה.
אני מאמינה כי בחברת האשראי יוכלו גם לתת מספר של שירות לקוחות של גוגל.
בכל מקרה כן כדאי לעקוב ולדווח כמה שיותר מהר, כי יש בזה חוקים בהתאם לחוק כרטיסי חיוב, במידה ומדובר בחיוב מכרטיס האשראי.

• הוסף לסימניות
הכי פשוט -תפני לחברת האשראי ותתלונני על חיוב שאת לא מכירה, ואין לך מושג מי ביצע זאת.
הם יבטלו את החיוב ויחליפו לך כרטיס.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים והמשיבים.
כמובן שעל הבוקר חייגתי לחברת האשראי, שאמרו שמדובר במשחקים של גוגל.
ומיד הם בטלו לי את הכרטיס. וזיכו אותי בכסף על תנאי .
הם אמרו שיערכו בדיקה ואם ימצא שכן אני הוא זה שרכשתי הם יחזירו את החיובים.
אבל ככל הנראה מדובר בהונאה ויש להם גם שם שחשוד בהונאה.
הם שאלו אותי אם אני מכיר אותו.
בכל אופן שימו לב מידי פעם לעבור על החיובים בכרטיסי האשראי ובחשבון בנק
שלא תגלו הפתעות לא נעימות.

• הוסף לסימניות
לנו גם ירד שלושה חיובים מחשבון בשם גוגל ומשהו.. בסך כולל של כמעט שלושים אלף שקלים.
טלפון אחד לחברת כרטיס האשראי והכל הוחזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה