דרוש מידע ג'וס פלאס

• הוסף לסימניות
זה כן כמות של ויטמינים, אבל לא משהו וואו.
אני כן לוקחת את זה- לא משווקת!! כשאני לוקחת אני ערנית ועם כח במשך כל היום וכשלא אני פשוט תשושה
ומציאות שבסביבתי כולן, (בעיקר נשים לוקחות את זה)
נעזרות מאוד מכדורים אלו, לפני לידה ואחריה.

• הוסף לסימניות
זה כן כמות של ויטמינים, אבל לא משהו וואו.
אני כן לוקחת את זה- לא משווקת!! כשאני לוקחת אני ערנית ועם כח במשך כל היום וכשלא אני פשוט תשושה
ומציאות שבסביבתי כולן, (בעיקר נשים לוקחות את זה)
נעזרות מאוד מכדורים אלו, לפני לידה ואחריה.
אולי זה פשוט אפקט הפלצבו?..

• הוסף לסימניות
מעניין שסביבי אף אחד לא לוקח את זה !

• הוסף לסימניות
אני כתבתי כבר במקום אחר
לקחתי בעבר וזה עזר לי בתקופה של דיאטה וירידה במשקל
כמו ויטמינים שמכילים את כל הויטמינים
אין לי על זה אחוזים
ואני גם לא מכירה משווקים של זה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על מישהי לקחת את האבקת חלבון של ג'וס פלוס
והפסיק לה הנשירה
מדובר בנשירה זוועתית...

• הוסף לסימניות
יצא למישהו להשתמש וירד במשקל בעקבות שימוש במוצרים של ג'וס פלאס?

• הוסף לסימניות
אותי מעניין אם הכדורים עוזרים לעור הפנים?
שמעתי המלצות מבנות שלקחו (לא משווקות)
ועזר להם פלאים!

• הוסף לסימניות
הכוונה לאקנה סבוריאה ופצעונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה