גוף תאורה בעיצוב אישי

• הוסף לסימניות
אני מעונינת להזמין גוף תאורה בעיצוב אישי שלי, יש למישהו המלצה על מעצב?
האם המחירים של כזה דבר הם בהפרש משמעותי מגוף תאורה קנוי?
ושאלה אחרונה- איך אפשר והאם צריך לבדוק תקני בטיחות/איכות בגוף תאורה כזה?
תודה.
@תהילה ישכיל זכור לי שפעם כתבת באחד הפרויקטים שלך שהזמנת גוף תאורה בעיצוב אישי, אשמח אם תוכלי לתרום מנסיונך.

• הוסף לסימניות
תודה.
@תהילה ישכיל זכור לי שפעם כתבת באחד הפרויקטים שלך שהזמנת גוף תאורה בעיצוב אישי, אשמח אם תוכלי לתרום מנסיונך.
זה נשמע מענייןןן

• הוסף לסימניות
תודה.
@תהילה ישכיל זכור לי שפעם כתבת באחד הפרויקטים שלך שהזמנת גוף תאורה בעיצוב אישי, אשמח אם תוכלי לתרום מנסיונך
לשאלתך לגבי ההפרש במחיר זה תלוי בהרבה משתנים(חומר/רמת גימור/טכנולוגיית יצור וכד')
בגדול הזמנה אישית תמיד תעלה יותר מגוף מוכן אלא אם כן את מתכוונת לייצר בעשר אצבעות
אם את מזמינה מיצרן תאורה ברור שהכל נעשה לפי תווי תקן מחמירים ביותר
לא אוכל לתת פרטים מלאים של מעצבי תאורה כי זה שירות אותו אני מעניקה ללקוחות שלי
לגבי ייצור עצמי -ממליצה על זגורי-יש להם את כל חומרי הגלם הדרושים לכך
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה לך.

• הוסף לסימניות
יש בתל אביב בקיבוץ גלויות כמה חנויות שבין היתר גם מייצרות לפי הזמנה
השאלה עד כמה זה DIY או יותר רעיון מקורי לביצוע סטנדרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה