גופיות נקסט

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות את המארז הזה של הגופיות לתינוק.
http://il.nextdirect.com/iw/x544800s2#807494

מישהי רכשה או יודעת להגיד לי אם הן חורפיות? או שזה רק דק-ארוך?

תודה רבה מאד!!!

קבצים מצורפים

• 807-494-X54s.jpg
    KB 8.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
דק וארוך

• הוסף לסימניות
לא דקיק אבל לא הפלנל החורפיות

• הוסף לסימניות
באזר לב העיר.
12 שח יחידה
אבל גם לא שיא החורפיות
(אולי הגיע סוג נוסף..)

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בזה לחורף, בינתיים זה הספיק לי,
אם יהיה צורך אני יקנה להם עוד 2-3 גופיות עבות לימים שנורא קר.

• הוסף לסימניות
יש ברחוב חובבי ציון פ"ת 5 ש"ח לגופיה של נקסט!!!
קניתי עכשיו 5 יחי' 25 ש"ח!!

• הוסף לסימניות
אל תצחקו!
אבל אני קניתי לילד בן שנתיים במקסטוק גופיות בלי תיקתקים (אולי יש להם גם עם) פלנל מצוינות עברו כבר כמה כביסות ב 10 ש"ח

• הוסף לסימניות
יש לי כאלה גופיות למכירה לתינוק בגיל 0-3 חד'
חדש כמובן
מוכרת ב35 ש"ח במקום 45 (בערך, לא זוכרת מחיר מדויק)

מי שרוצה, שתפנה באישי

• הוסף לסימניות
יש לי כאלה בדיוק לחורף, אני מרוצה מהן מאד, גם אחרי הרבה כביסות הן נשארו נעימות מאד למגע. ואפילו בחורף הירושלמי הן מספיקות- בבית התינוק לובש גופיה וחולצה- ובחוץ מוסיפה גם סוודר ו/או מעיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה