כללי גופים גאומטריים

• הוסף לסימניות
אני צריכה את הגופים הבאים ללא מילוי אלא רק קווי מתאר.
כמו זה:
צפה בקובץ המצורף 82005

הגופים להם אני זקוקה:
* גליל
* פירמידה (מכל הסוגים: משולשת מרובעת מחומשת וכו'.......)
* חרוטים למיניהם
* כל סוגי המנסרות
ובעצם דרושים לי כל סוגי הגופים התלת מימדיים, בין אם יש להם הגדרה גאומטרית ובין אם לאו. (אלו שנזכרים למעלה דרושים לי יותר מהשאר)

וכל המרבה הרי זה משובח.

נ.ב.
אני גם בחיפושים במקביל רק שזה מאד דחוף ובנתיים מצאתי מאד מעט.

קבצים מצורפים

• חרוט.gif
    KB 1.2 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
למה לא לעשות זאת לבד?
(כבר אעלה לך משהו...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;506699:
למה לא לעשות זאת לבד?

כי אני צריכה המוווון ומהההר. כולל פריסות.

עם גליל אכן הסתדרתי.

עם השאר, טרם....

תודה למסייעים!!

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• גופים.jpg
    KB 152.8 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
חמוד. הבנתי איך עשית
האמת מרוב לחץ לא חשבתי על האפשרות הפשוטה להוריד להם מילוי. (בתחילה חשבתי ליצור אותם כך אבל כל הזמן עמד לי בראש שזה יוצא צבעוני ואטום).

במינוס הוא עודף וריבוי הקוים. אעבוד ע"ז.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
זה בשניה,
את יכולה גם לתת להם את הזוית הרצויה.

• הוסף לסימניות
עוד

קבצים מצורפים

• גופים2.jpg
    KB 436.6 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה