כללי גופן דבש שנוטף

• הוסף לסימניות
מחפש מישהו עם גופן שנראה כמו דבש נוטף

שיכתוב את המשפט הנ"ל

- סאיז זיסער פון צוקער -
ויסגור את הקובץ ב -pdf

בתודה מראש!!!!!

• הוסף לסימניות
שים לב, ע"פ החוקים החדשים של פונטביט אסור לעזור לך בזאת..:mad:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=36483

בכל מקרה, לא זכור לי מגלרית פונטביט פונט שנראה כנוטף (אולי אולי אולי אלסקה, תלוי עד כמה אתה פרפקציוניסט..;))
יש פונט חינמי של tml שנקרא כמדומני tml-ice שדי דומה למה שאתה מחפש.
היה לי אותו בעבר אך הוא הושמד בפרשית פרמוט עצובה. אולי למישו פה יש אותו (פלוס לב טוב..) ויוכל להעלות לך..:rolleyes:

• הוסף לסימניות
ואני יודעת שאני עושה את זה לבד ע"י פילטרים למינהם אם אתה רוצה אסרוק לך דף עם ההנחיות איך עושים זאת מקווה שאמצא את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SHALOMS;305097:
כל הפונטים של TML הם חינמיים?
זכור לי בזמנו שאמרו שהם חינמיים, הם גם נראים ככאלה:p... אבל ממש לא בטוח, בלי שום אחריות!!!
שמעתי פעם דעה שזוהי איזושהי חברה שהתפרקה/ פשטה רגל ואי לכך הפונטים הפכו לחינמיים, אבל שוב, זוהי רק דעה...

מעבר לכך -אינלי שמץ..:confused: אשמח אם מישו פה יוכל להאיר את עיני/נו..:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;305092:
ואני יודעת שאני עושה את זה לבד ע"י פילטרים למינהם אם אתה רוצה אסרוק לך דף עם ההנחיות איך עושים זאת מקווה שאמצא את זה

אני רוצה, אפשר?:rolleyes:
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
זה נראה סטודנטים חובבנים שבנו את הפונטים האלו. אני כבר בודקת אם יש לי.

• הוסף לסימניות
צבי, גם אותי זה מענין.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
TML זה פונטים שחייבים לקנות כדי להשתמש
בעלת הזכויות והמעצבת היא תמר לאופר וזה האתר שלה
http://hello.to/tamar

אגב, דקה של חיפוש בגוגל הייתה מביאה גם לכם את המידע השימושי הזה.

• הוסף לסימניות
זה מה שהיה לי בפונטים של BN שהם חינמיים. אני יכולה להעביר גם את הפונט למי שממש רוצה (לא בימים הקרובים)
ואפשר גם להוריד אותם מהאתר של בן נתן

• הוסף לסימניות
גם הפונטים של בן נתן, עד כמה שזכור לי - ממש לא חופשיים לשימוש

• הוסף לסימניות
זה מוגבל בשימוש מסחרי. רק כאן זה משהו אישי.
אני מקפידה מאד לא להשתמש בהם למודעות, עיתונים וכו'
רק לאנשים פרטיים, עבודות בדפוס דיגיטלי וכו'
(אמנם זה גם רווחי עבורי אך לא מופץ בכמות מסחרית)
בכל מצב אפשר לפנות אליו והוא בד"כ מאשר אם הוא יודע מה המטרה
(כך שמעתי ממישהי מזמן שהיא רצתה להשתמש ללוגו בפונט אחד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה