כללי גופן "מצהלות" באינדיזיין, או אילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
יש לי גופן מבוקש בהזמנות "מצהלות-X" אבל הוא לא מותקן לי על אינדיזיין ואילוסטרייטור אלא רק על פוטושופ וזה עושה לי חיים קשים. יש למשהו/י מושג איך אני מתקינה אותו גם לתכנות הנ"ל? בתודה מראש...:confused:

• הוסף לסימניות
לגרור את הפונטים לתקיה זה
C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe InDesign CS6\Fonts

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאוד!!

נכתב ע"י גרפיks;989903:
לגרור את הפונטים לתקיה זה
C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe InDesign CS6\Fonts

ושוב תודה רבה מאוד!! התקנתי ונושעתי.;)

• הוסף לסימניות
יו... צרות...
לאחר ההתקנה שוב נעלם לי הגופן. רואים אותו בתיקיית הפונטים אבל אינו מופיע ברשימת הגופנים בתוכנה.
מי חכם ויושיע?

• הוסף לסימניות
אולי לעשות ריסטארט למחשב?!
או לפחות להפעיל את התוכנה מחדש?
(לא מידיעה אלא זו השערה שלי)

• הוסף לסימניות
לכאורה אם יש x בשם הגופן, הוא לא פונט עברי בכלל. אלא תיחכום בכתב ראי, שנועד לעבוד עם מערכות לועזיות.
ממילא הוא לא יועיל םמערכת עברית, שתקרא אותו, הפוך. וגם יהיה בין הפונטים הלועזיים.

אני מדבר בכלליות ולא על פונט ספציפי זה שאינני מכיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה