כללי גופנים חינמיים לשימוש חופשי לרשותכם

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• choco.zip
    KB 59.1 · צפיות: 41
  • Avigail.rar
    KB 29.2 · צפיות: 46
  • Bilbi.rar
    KB 10.5 · צפיות: 36
  • Creampuff.zip
    KB 31.6 · צפיות: 35
  • DGLInflation.rar
    KB 11.8 · צפיות: 44
  • fontboy.zip
    KB 49.5 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
מאיפה הם?
חופשי ב-100%?

• הוסף לסימניות
הכל לשימוש חופשי

• הוסף לסימניות
תודה רבה

איפה אפשר להשיג עוד חנמיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RS665122;661556:
איפה אפשר להשיג עוד חנמיים

חיפשתי בגוגל והורדתי לעצמי העברתי גם לכם.

• הוסף לסימניות
כתוב בפרוש שזה חינמי אבל לא למטרות רווח אלא רק לשימוש עצמי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה_פה;661627:
כתוב בפרוש שזה חינמי אבל לא למטרות רווח אלא רק לשימוש עצמי

הפונטים של יעקב מנדלסון חופשיים גם לשימוש מסחרי. כתוב בפירוש. כאן ראיתי את אביגיל לא פתחתי אז בדקו שזה אותו אביגיל...

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות שלי, אין לי שום נסיון בזה: איך משתמשים בפונטים האלו? איך מכניסים אותם לתוכנה?
תודה מראש על הסבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;662083:
סליחה על הבורות שלי, אין לי שום נסיון בזה: איך משתמשים בפונטים האלו? איך מכניסים אותם לתוכנה?
תודה מראש על הסבר.

אם יש לך וונדוס 7 אז פשוט יש חלצן התקן בחלון שנפתח,
ואם יש לך XP אז יש לפתוח את חלון הפונטים [לוח הבקרה/גופנים] ולגרור את כל הפונטים לחלון של הגופנים.

• הוסף לסימניות
תודה
יש לי XP אבל אני לא מוצאת בלוח הבקרה דבר בשם גופנים. איך יכוליות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;662675:
תודה
יש לי XP אבל אני לא מוצאת בלוח הבקרה דבר בשם גופנים. איך יכוליות?

כנראה את על אופציית "קטגוריה" תבחרי את 'מראה והתאמה אישית' אח"כ גופנים ותקנת גופן חדש או לגרור לחלון של הגופנים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SHIM20C;663281:
כנראה את על אופציית "קטגוריה" תבחרי את 'מראה והתאמה אישית' אח"כ גופנים ותקנת גופן חדש או לגרור לחלון של הגופנים.
בהצלחה!

או לחילופין ללחוץ על "כל פריטי הלוח הבקרה"

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה לקלקל לאף אחד את השמחה, אבל פונטים חינמייים משאירים על כל עבודה שמבצעים חותמת של חובבן.
לדעתי, בלי תמונות אפשר להסתדר, אבל בלי פונטים - לחלוטין לא.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בזה בווינדס 7
האם יש אפשרות לחלץ ללוח הבקרה ?או לפתוח את הקובץ ואז לחלץ?

• הוסף לסימניות
לחלץ את הקבצים, ואז להכניס אותם לתוך תיקיית "גופנים" בלוח הבקרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;664114:
אני לא רוצה לקלקל לאף אחד את השמחה, אבל פונטים חינמייים משאירים על כל עבודה שמבצעים חותמת של חובבן.
לדעתי, בלי תמונות אפשר להסתדר, אבל בלי פונטים - לחלוטין לא.

כצלמת מקצועית לא כל כך מפריע לי להיות גרפיקאית חובבן!
אם אפשר להסתדר בלי תמונות, זה רק בגלל שיש פונטים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה