ג'וק חדש:

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מזה תקופה תיק יפה לתלייה על העגלה.

(ראיתי דגם מסויים ונשכח ממני שם החברה)
אני מחפשת משהו מספיק גדול, עיצוב נקי ותאים אפקטיביים לתכולת התיק.
חשוב לי מאוד צורת התלייה- העגלה בעלת ידית ארוכה ולא זוג ידיות מקומרות, כך שהתיק אמור להיות תפוס חזק.

ולמסייעים אודה... (k300 לא הועיל הפעם...;))

• הוסף לסימניות
תיקי העגלה הייעודיים עונים על הדרישות שלך אך יקרים מאוד (250 עד 600 ש"ח!).
החברות המייצרות אותן הן: מיננה, גיטה, אינטיפנטי, דאבאדה ואוקידוג.

אני אגב קניתי תיק עגלה מקסים בחנות בקניון רב שפע - ב-70 ש"ח בלבד.
עבורי - התיק מספיק גדול ופונקציונאלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;840015:
תיקי העגלה הייעודיים עונים על הדרישות שלך אך יקרים מאוד (250 עד 600 ש"ח!).
החברות המייצרות אותן הן: מיננה, גיטה, אינטיפנטי, דאבאדה ואוקידוג.

אני אגב קניתי תיק עגלה מקסים בחנות בקניון רב שפע - ב-70 ש"ח בלבד.
עבורי - התיק מספיק גדול ופונקציונאלי.

כן, יש לי את התיקים הרגילים... ילד אחד, שימוש עדין- וכבר נקרע..:(
אבל תודה על המידע (לאינפנטי אין משהו מיוחד, העגלה שלי גם היא אינפנטי) אחפש באתרי החברות הנ"ל.

• הוסף לסימניות
מצטרפת גם.
מחפשת תיק ג'ינס
לעגלת מקלרן ג'ינס

• הוסף לסימניות
יש לקיפליניג מעולים

• הוסף לסימניות
בשילב יש כמה תיקים מצויינים...
עם משטחי החתלה, קופסאות אחסון למזון, תא מיוחד למגבונים, 3 אפשרויות של נשיאה (ביד, בגב ועל העגלה)..

תוכלי לראות באתר שלהם..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;840182:
כן, יש לי את התיקים הרגילים... ילד אחד, שימוש עדין- וכבר נקרע..:(
אבל תודה על המידע (לאינפנטי אין משהו מיוחד, העגלה שלי גם היא אינפנטי) אחפש באתרי החברות הנ"ל.

התיק שקניתי נראה מעולה מאיכות טובה עם בד פנימי נגד רטיבות ויש את אותו תיק גם עם משטח החתלה תואם ותיק שומר חום לבקבוקים שנכנס בתוך התיק בתוספת של כמה עשרות שקלים.
(היה לי בעבר תיק ג'ינס שנקרע באמת מהר יחסית אבל זה סוג שונה לגמרי).

דרך אגב, אחותי קנתה (לפני 6 שנים) מחנות תיקים בב"ב תיק החתלה רציני ואיכותי ב-50 שקל - שרד 2 ילדים שלה ועבר אלי לשימוש קצר ועדיין נראה כחדש.

ומצ"ב קובץ של התיקים של אינפנטי.
צפה בקובץ המצורף 137535

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 252.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
שכחתי עוד כמה חברות: היידי, קמפניולה, באבא ויש גם חברה ישראלית בשם "פוני" עם תיקים יפים ב-250 ש"ח.

• הוסף לסימניות
ברשת מוצצים יש את המבחר הכי גדול של התיקים.
החל מהזולים ביותר וכלה ביוקרתיים של 650 ש"ח .
אני קניתי ב170, הייתי מרוצה עד שהוא נקרע.....
חפשתי המון ושם מצאתי.

וכן, יש חברה חברה בשם "ליטל באגס" עם תיקים מקסימים ונוחים. וגם מחירים לא נורא.
הנה דוגמאות. יש להם נרתיק לבקבוק, לטיטולים, מקום נשלף למגבונים, נרתיק לכבהיסה מלוכלכת למלחק מנות, הרוכסנים עם מוצציןם חמודים.
הנה כתבת התאר (נתיב פותחים)
www.little-bags.com

קבצים מצורפים

• 505399-DSC057989999.jpg
    KB 129.4 · צפיות: 13
  • 505420-black1%20(Large).jpg
    KB 44.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יפה!
יש לי את האינפנטי הראשון בתמונה, ואחרי 9 חודשים נראה בלוי וסתם- הוא מסורבל. מי צריך סגירת כיסוי מלמעלה? הקריטריון הכי חשוב: שיהיה קומפקטי, יכיל רק מה שצריך ועשוי מחומרים עמידים לאורך שנים.
ואם אמצא כזה תאמינו לי שזו השקעה משתלמת, יעלה כמה שיעלה (טוב, לא ממש....:)....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה