ניסינו להתקשר לכמה לוכדיםגם לנו היה יחד עם האמא, והזמנו לוכד חתולים והוא לקח אותם למקום שחתולים לא חוזרים ממנו לעולם......
בעיקרון זה לא חוקי, אז אני מנועה מלכתוב פרטים, לפי החוק מותר לסלק חתול רק עד 100 מטר ובאותו רחוב {עמותת צער בע"ח}
תנסי לשפוך עליהם מים
מניסיון עם חתולים שהיו יושבים לי מתחת החבלי כביסה
מניסיון אישי
פלפל שחור לא אפקטיבי מספיק
תשימו פלפל שחור גרוס
ניסנו הכל...להתיז עליהם מים מרובה מים, בכינון ישיר
הם לא חוזריםהבנתי שאם הם גורים הם תמיד תמיד יחזרו לשם
לכן אני מעדיף לוכד
אבל אנסה גם עם הברז כיבוי אש![]()
אגבהם לא חוזרים
הם ממש פוחדים ממים, ולא חוזרים
ואם חוזרים- אז שוב זרם מים, יותר זול מלוכד
היא עצבנית אבל היא פוחדת מאד!!אגב
הם לא תוקפים
כלומר האמא לא תוקפת אם מתעללים בילדים שלה???
חושב רציני לעשות את זה
אבל מקווה שזה לא מפחיד
מה זו ההתעללות הזו????תסריטו את המחזה ותעלו פה
אולי את צודקת, וצריך לבדוק אם זה צער בעלי חייםמה זו ההתעללות הזו????
כייף לכם לראות חתולה מבוהלת?? כואב לי הלב עליה
נכון שזה לא נעים ואני לא אוהבת חתולים (בלשון המעטה) אבל תחשבו על האמא שניה...
אמרנו...אולי צריך להגיד מחול לך מחול מחול לך 3 פעמים ואז הם ילכו![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: cherry c1 //