- הוסף לסימניות
את זה אני אגיד שהם יתנו לישון בלילהמה זו ההתעללות הזו????
כייף לכם לראות חתולה מבוהלת?? כואב לי הלב עליה
נכון שזה לא נעים ואני לא אוהבת חתולים (בלשון המעטה) אבל תחשבו על האמא שניה...
ולא יסתבבו בחצר חופשי עם צרחות ויללות 24/7
את זה אני אגיד שהם יתנו לישון בלילהמה זו ההתעללות הזו????
אני התמודדתי עם תן שצרח לי בחלון בלילה צרחות איומות, אבל לפחות זה היה יום אחדאת זה אני אגיד שהם יתנו לישון בלילה
ולא יסתבבו בחצר חופשי עם צרחות ויללות 24/7
ברור שמתיזים על האמא!!!!!!אז אולי תתיזו מים על האמא?
שום התעללות, זו הצורה הכי פחות מתעללתמה זו ההתעללות הזו????
אם אתם גרים בירושלים [ואולי בעוד ערים רק שכאן יש לי נסיון]פשוט תקראו לשירות הוטרינרי הם באים מהר ולוקחים אותם והם לא חוזרים מנסיון של פעמייםיש לי לאחרונה גור חתולים בחצר
איזה 4-5 גורים
מיילליים כל הלילה...
איך אני מסלק אותם
שום לוכד חתולים לא רוצה להתעסק בזה...
מה עוד אפשר?
ניסנו כבר פלפל שחור וכל מה שצריך....
מה אפשר לעשות??
ובכלל 100 מ'לפי החוק מותר לסלק חתול רק עד 100 מטר ובאותו רחוב {עמותת צער בע"ח}
ואיך יבריחו אח"כ את הכלב?תכניסו כלב לחצר
תוך שניה כל החתולים בורחים
איך להכניס להם את זה בדיוק לפה?אקמול ונורופן הורג חתולים.
אומרת לאט ובשקט
תערבבו להם בתוך גבינה או חלבאיך להכניס להם את זה בדיוק לפה?
דברו פה על הלהסריט ולעלות לפה...שום התעללות, זו הצורה הכי פחות מתעללת
לתפוס אותם הרבה יותר מבהיל
לשים פלפל?...
כאן היא נבהלת ותוך כמה שניות בורחת, הגורים איתה לא באיזה כלוב
והצער שלי ושל הילדים הוא לא משהו? אי אפשר לצאת לחצר ויש סכנה אמיתית שהיא תתנפל עלינו מחשש איום עליה, ברור שצריך להרחיק,
צריך להיזהר מאד בדברים האלהדברו פה על הלהסריט ולעלות לפה...
אני חושב שיש פה גם עניין מוסריצריך להיזהר מאד בדברים האלה
כבר היה מקרים שאנשים העלו סרטונים כאלה שהביאו למעצר על התעללות בבע"ח ( יש עבירה כזו )
אז לא לתעד וכמובן לא לעלות לרשת
ברור שחושבים על האמא המבוהלת שרק רוצה שהילדים שלה יוכלו לצאת לשחק בחצראבל תחשבו על האמא שניה...
ברגע שהם מתבייתים על מקום הם לא הולכים לשום מקום אחר.עוד קצת הגורים יגדלו וילכו לדרכם. סבלנות
חקרת את זה לעומק?ברגע שהם מתבייתים על מקום הם לא הולכים לשום מקום אחר.
יש להם מערכת ג'י פי אס במוח.
התכוונתי שמרחיקים אותם ע"י שלוקחים אותם לא ע"י שפיכת מים.חקרת את זה לעומק?
אח שלי הפך עליה גיגית מים
נסה כל עוד רוחה בה
ומאז שקט
עניתי ע"ז שחושבים שהם ילכו לבד.עוד קצת הגורים יגדלו וילכו לדרכם. סבלנות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //