- הוסף לסימניות
סביר להניח שיפתרו את זה בחקיקה,תכל'ס יש מה להילחץ?
וסביר להניח שהבגץ שוב יפסול אותה,
וחוזר חלילה עד ביאת גואל.
סביר להניח שיפתרו את זה בחקיקה,תכל'ס יש מה להילחץ?
2355 יחידות דיור, חלקן בבניינים שיש בהם 30 יחידות בבניין אחד.יש משהו שלא מובן לי: כתוב 2355 מבנים, ובפרוט כתוב- 230 + 207 + 78 = 515. איפה כל השאר?? מישהו יכול להסביר??
אז איך ידעו שהדירה ששילמתי עליה מיליונים היא אכן שלי?רשומות במנהל האזרחי, בדומה לטאבו.
הכוונה שלא יהיה ניתן לנהל רישום בעלות, ולא משנה איך קוראים לו.
כדאי לספר על זה לבג"ץ. הם יבטלו את כל המהלך מיידית בשביל לא להיכשל בהימנעות מחילול ש"ש.אם זה שייך באמת לערבים זה אכן בעיה רצינית גזל עכו''ם אסור וגם יכול להיווצר מזה חילול ש''ש
ואת זה אומר @!!!-המחזק-!!! . יפה.כל מי שקנה דירה במודעין עלית החתימו אותו בשעת המכירה אצל העורך דין
שאם הממשלה תחליט לפנות את התושבים מאיזה סיבה שהיא הוא אמור להתפנות
זה הגיע...............![]()
אין שום תובע בעלות על הקרקע.אם זה שייך באמת לערבים זה אכן בעיה רצינית גזל עכו''ם אסור וגם יכול להיווצר מזה חילול ש''ש
אז למה יש בלאגן סביב עניין זה אם אין שום תובעאין שום תובע בעלות על הקרקע.
(ולא גרו באזור הזה גם לפני תש"ח)
אם כבר שיחזירו את רמת אביב...
זה תשאל את עמותות השמאל.אז למה יש בלאגן סביב עניין זה אם אין שום תובע
לפי מה שהבנתי מדובר ב2000 יח״ד ולא 2000 מבנים.כמה מבנים יש במודיעין עילית?
בשביל לקבל פרופורציה מהם 2000 מבנים מתוכם.
מוזר מאוד שזו שיטת הספירה.לפי מה שהבנתי מדובר ב2000 יח״ד ולא 2000 מבנים.
אין בכל מודיעין עילית 2000 מבנים המדובר הוא על מס' יח''ד שנבנו על קרקע לא שלהם בכלל אלא של פלשתינאים שהיו שם הרבה קודם ואם כך זה בעיהכמה מבנים יש במודיעין עילית?
בשביל לקבל פרופורציה מהם 2000 מבנים מתוכם.
כשבנו את מודיעין עילית פינו משם פלשתינאים?אין בכל מודיעין עילית 2000 מבנים המדובר הוא על מס' יח''ד שנבנו על קרקע לא שלהם בכלל אלא של פלשתינאים שהיו שם הרבה קודם ואם כך זה בעיה
זה לא עינייאן אים פינו לא פינו זה עינייאן למי שייך. הבנתה? שייך לערבים וזאו זהכשבנו את מודיעין עילית פינו משם פלשתינאים?
ממתי היו פלשתינאים במודיעין עילית?
לפי השירטוט (בהשוואה למעלה עמוס) ולפי הנתונים, נשמע שכל העיר באותה סירה. או שמשהו חסר לי.
כן, משהו חסר לך.כשבנו את מודיעין עילית פינו משם פלשתינאים?
ממתי היו פלשתינאים במודיעין עילית?
לפי השירטוט (בהשוואה למעלה עמוס) ולפי הנתונים, נשמע שכל העיר באותה סירה. או שמשהו חסר לי.
אז ממי קנו אותה בדיוק?כן, משהו חסר לך.
מדובר על אזורי הגבול של העיר. 'הקו הכחול' ששרטט את גבולותיה היה קו עבה (פיזית, לורד כחול עבה), ומה על שטח הקו עצמו אפשר להתווכח אם הוא בפנים או בחוץ.
ואף פעם לא גרו פה פלשתינים, כבר ציינתי. גם לפני 48.
זה שאלה עקרונית אם הקרקע של הרוכשים או שלא יודע מי בעליה.
אני מתקשה להבין, אני רואה את כל מודיעין עילית מוקפת בקו כחול, מחולקת לאזורים.כן, משהו חסר לך.
מדובר על אזורי הגבול של העיר. 'הקו הכחול' ששרטט את גבולותיה היה קו עבה (פיזית, לורד כחול עבה), ומה על שטח הקו עצמו אפשר להתווכח אם הוא בפנים או בחוץ.
ואף פעם לא גרו פה פלשתינים, כבר ציינתי. גם לפני 48.
זה שאלה עקרונית אם הקרקע של הרוכשים או שלא יודע מי בעליה.
צפה בקובץ המצורף 667578
חפש את ביתך............
חוץ ממתתיהו מפנים הכל.......
תתחילו לחפש ולאסוף קרטונים להובלה......
ואולי לקנות אוהל או כמה יחידות אוהלים שתוכלו להשכיר...........
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים