תח"צ גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה חברת תנופה בבית שמש

• הוסף לסימניות
אני נוסע כמעט כל יום מירושלים לבית שמש הלוך חזור
ואין יום שאין אוטובוס שמפספס
ולפעמים זה כמה אוטובוסים שלא יוצאים בזמן
או שלא יוצאים בכלל
ואם תעקבו תראו שבכל תקופה יש להם תשובה אחרת
לדוגמא התשובה שלהם עכשיו שבגלל שסגרו את הרכבת הקלה
יש הרבה אוטובוסים על הכביש ויש פקקים והאוטובוסים מאחרים
רבותי צריכים להתעורר
זה פשוט התעללות
מישהו צריך לפעול בעניין הזה
הגיעו מים עד נפש
גם רואים שהתלונות לא עוזרות
מה עושים???????

• הוסף לסימניות
אני נוסע כמעט כל יום מירושלים לבית שמש הלוך חזור
ואין יום שאין אוטובוס שמפספס
ולפעמים זה כמה אוטובוסים שלא יוצאים בזמן
או שלא יוצאים בכלל
ואם תעקבו תראו שבכל תקופה יש להם תשובה אחרת
לדוגמא התשובה שלהם עכשיו שבגלל שסגרו את הרכבת הקלה
יש הרבה אוטובוסים על הכביש ויש פקקים והאוטובוסים מאחרים
רבותי צריכים להתעורר
זה פשוט התעללות
מישהו צריך לפעול בעניין הזה
הגיעו מים עד נפש
גם רואים שהתלונות לא עוזרות
מה עושים???????
מצטרף לשאלת השאלות
מה עושים???

• הוסף לסימניות
לצערי מנסיון של שנה וחצי נסיעות יומיומיות אין מה לעשות (חיכיתי פעמיים יותר משעה וחצי עקב "תקלה תיפעולית" לטענתם) בטלז סטון היה מוקד של המועצה שהיה אפשר להתלונן (הייתי נוסע כמעט שנה יומיומי) וזה מאוד עזר
וכנראה אם יהיה תלונות למשרד התחבורה (שגורם להרבה קנסות לחברה) זה ישתפר (אפשר תוך שעה מהאיחור/חיסור להתלונן ב*8787 והם חוזרים תוך כמה דקות)
נ.ב. אין מה להתלונן לחברה הם לא מתייחסים בד"כ (יש לי עשרות תלונות של שנה, שנה וחצי שעוד לא חזרו אלי) וכשכן אז מגיע טלפון אחרי חודשיים שלוש (שאתה, כבר היה לך עוד 20 סיפורים כאלה) שבדקו והאוטובוס כן עצר/יצא וכדו' וזהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה