כללי גזירה של תמונה לפי מסכה

• הוסף לסימניות
כבר הרבה זמן לא נגעתי בפוטושופ.
ופשוט שכחתי.

יצרתי מסכה
ואני רוצה לגזור את התמונה לפי המסכה.
ז"א, אני לא רוצה מסכה, אני רוצה רק את התמונה הגזורה.

• הוסף לסימניות
תלחצי על המסכה עם CTRL וזה יסמן לך אותה ואז תעמדי על השכבה ותזיזי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1289832:
תלחצי על המסכה עם CTRL וזה יסמן לך אותה ואז תעמדי על השכבה ותזיזי.

לא הבנת אותי.

יש לי תמונה גדולה
חתכתי ממנה במסכה חתיכה קטנה.

אני רוצה למחוק את כל התמונה הגדולה ולהשאיר רק את הקטנה.

אני יכולה לעשות את זה בהיפוך של הבחירה ולמחוק.

פעם היה אפשר לזרוק את המסכה לפח ואז הוא היה שואל אתה רוצה למחוק את המסכה או לגזור את התמונה. והוא היה גוזר ומשאיר לי רק את החתיכה בלי המסכה.

היום זה לא ככה.

איך זה כן?

• הוסף לסימניות
למה לא כמו שאמרת, עם היפוך של הבחירה?

• הוסף לסימניות
מדגישה את המקום הרצוי ע"י כלי הבחירה
קליק ימני סלקט אינברט
מסיכה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1289844:
למה לא כמו שאמרת, עם היפוך של הבחירה?

כי יש לי 30 כאלו.
(תמונת מחזור)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה