- הוסף לסימניות
אוי לנו שהטרמינולוגיה הזו חדרה גם לתוככנוחוק השתמטות מגיוס
אוי לנו שהטרמינולוגיה הזו חדרה גם לתוככנוחוק השתמטות מגיוס
מבחינתם כמובןאוי לנו שהטרמינולוגיה הזו חדרה גם לתוככנו
דווקא לא שכחנו.שכחתם מי הוביל את רפורמת הכשרות
שכחתם מי הוביל את רפורמת הטלפונים הכשרים
בכלל לא שכחנו...שכחתם מי הוביל את רפורמת הטלפונים הכשרים
3000 זה טובאפשר להבין את הזעם של זוגות צעירים
שמצבם הכלכלי לא קל ולא פשוט
הדיור עולה הון (בין אם משכנתת רצח, ובין אם שכירות הזויה)
וכרגע יצטרכו לשלם על מעון כ 3000 ש"ח לילד
(ויש כאלו שיש להם 2 ילדים, ואפילו 3)
ואין להם אופציה אחרת.
או יש אופציה, אבל שום דבר לא ברור ולא ידוע האם זה יתן מענה,
ואף נציג לא עונה תשובות ברורות (כי אין להם מה להגיד, הם גם לא יודעים- זה לא תלוי בהם)
ובאמת אין להם מה לעשות, כמו עם חוק הגיוס.
עם כל הכבוד... מי שלא מבין את זעקת האבות ללא פטור
מנותק לדעתי.
אם יתנו לכל משפחה חרדית קנס על עצם זה שהם חרדים
או עצם זה שהם שולחים את הילדים למוסדות חרדים
או עצם זה שגרים באזור חרדי
או עצם זה שבעברם לא שירתו בצהל
מס גולגולת של 3000 ש"ח בחודש
נראה מה תגיבו
נ.ב.
גילוי נאות: יש לבעלי פטור מצה"ל כך שהגזירה לא קשורה אישית אלינו
אבל כואב לי על כל אלו שהולכים לשלם הון כל חודש
בלי לדעת איך ומתי יסתדרו דברים
אני חושבת שכשאדם יש לו קבלות על מה שהוא עשה - לא קשה לפרוט אותם.אוהו
אם הוא חושב שאין הבדל הוא מטומטם
(זה פשוט ביטוי ידוע , לא סתם בחרתי במילה הזו)
מה לעשות, להסביר למה השמש מאירה יותר מהירח זה מטומטם. זהו.אני חושבת שכשאדם יש לו קבלות על מה שהוא עשה - לא קשה לפרוט אותם.
אם כששואלים מה יהיה יותר גרוע התשובה היא מילים כמו מטומטם מי שלא יודע וכו
כנראה שקצת קשה לחפש דוגמה לתת..
אם כשהבוס היה ניגש לעובד ומבקש ממנו לפרט במה הוא מועיל לעסק ולמה שווה להחזיק אותו
הוא יענה "מי שלא מבין למה הוא מטומטם/טיפש"
כנראה שאין לו מה לענות לשאלה למה הוא יעיל לעסק---
האאאא? אולי כדאי טיפ טיפה להעלות את רמת השיח והביטויים?מה לעשות, להסביר למה השמש מאירה יותר מהירח זה מטומטם. זהו.
דוגמאות, קבלות, הסברים
מי שחושב שממשלת שמאל קיצוני עדיפה לו - הוא כ"כ טיפש שבחיים לא תצליח להחכים אותו.
כן! האמרה הזו מיוחסת בדרך כלל למארק טוויין, למרות שאין הוכחה חד-משמעית שהוא באמת אמר אותה. הגרסה הנפוצה ביותר היא:
"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience."
בעברית:
"אל תתווכח עם טיפש, הוא יוריד אותך לרמה שלו ואז יכה אותך עם הניסיון שלו."
יש גם וריאציה דומה שמיוחסת לג'ורג' קרלין:
"אל תתווכח עם אידיוטים. הם יורידו אותך לרמה שלהם ויביסו אותך עם הניסיון."
זו אמרה חכמה שמשמשת אזהרה מפני ויכוחים חסרי תועלת עם אנשים שלא באמת פתוחים להיגיון.
אני יסביר לך מה הייתה הכוונההאאאא? אולי כדאי טיפ טיפה להעלות את רמת השיח והביטויים?
אגב, כולנו נעדיף לתגובות ענייניות הצמודות לעובדות, על כל הנאמר לעיל (במקום מילים גבוהות וריקות). תודה.
ה' ישמור.אני יסביר לך מה הייתה הכוונה
לדוגמה כשאני מסתכל על מחנה הימין יש חלוקה אחת שמחלקת כמה הדעות שלך ימין יותר
אופציה נחמדה משום נחמדה משום מה היא לא עבדה
אני מחלק ימניים בין חתולים לעכברים ההבדל ביניהם הוא פשוט
העכבר מדבר ועושה כל עוד שאין חתול שמאלני בשטח
גם הוא יודע שברגע שהוא יגיע קצה זנבו יהיה עמוק עמוק בתוך המאורה
לעומת זאת החתול מסתובב כבעל הבית נכון שכרגע בקרבות החתולים הוא מפסיד אבל הוא תמיד ישאר במגרש
[כדוגמה ליברמן שמברבר על זה שהוא הכי ימין וזה אולי נכון אבל כל עוד והוא לא מעיז לשנות את הגופים שמשפיעים זה שיח עכבריי]
זהו ללכת עם השמאל זה להחליט להשאר עכברים שמדברים ועושים כל עוד החתול לא הגיע
חלק א ובו יסופר על צורת השפיטה שלי בעבר ולפיו מי שמשמיע דעות יותר ימניות הוא יותר ימניה' ישמור.
לא הבנתי כלום מהטקסט הזה למעט הסוגריים של ליברמן פחות או יותר.. מה זה?
יש לציין לשבח את הארגונים והחכי"ם החרדים שדואגים לפרסם גם ביומנים החרדים את כל הפתרונות וגם את העתירות שמגישים לביה"מ......[כבר מהיום הראשון שהוקמה הממשלה ראינו איך שסדרו חוק גיוס]מצ"ב קובץ
בתקווה שיביא תועלת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים