דרוש מידע גז פזגז חוזה חדש

• הוסף לסימניות
שלום

קניתי דירה והמוכר לא מעניו להעביר את זה על שמי רק לבטל את הגז

השאלה מה אני יכול לעשות
הפסגה אמרו לי שזה יעלה לי 780 לפתוח אותו מחדש

האם למישהו יש נסיון?

• הוסף לסימניות
בדרך כלל כתוב בחוזה של המכר, שהצדדים מתחייבים להופיע ולחתום על כל מסמך לשם העברת המונים ע"ש הקונים.
בחוזה שלכם אין סעיף כזה?

780 ש"ח, תברר, יכול להיות שרוב הכסף זה פקדון [עבור השאלת המונה], ואת זה בכל מקרה אתה אמור להחזיר למוכר.

• הוסף לסימניות
יש את זה בחוזה
איך אמר ר מנדל שפרן חוזה זה רק כתוב מה שסוכם אם יש לך גנב אתה לא יכול לעשות כלום

וזה שהוריד לי גם דברים שמחובר דרך קבע אל אף שכתוב בחוזה
לא יודע אם יש לי דרך לעקוף את זה

אדרבה תעזור לי

• הוסף לסימניות
יש את זה בחוזה
איך אמר ר מנדל שפרן חוזה זה רק כתוב מה שסוכם אם יש לך גנב אתה לא יכול לעשות כלום

וזה שהוריד לי גם דברים שמחובר דרך קבע אל אף שכתוב בחוזה
לא יודע אם יש לי דרך לעקוף את זה

אדרבה תעזור לי

דברים שמחוברים דרך קבע? מה למשל? האם היה מפורט בחוזה דברים מסויימים?

את החוזה חתמתם אצל עורך דין משותף או שנים נפרדים? תתיעץ איתו מה לעשות, יש אנשים שרק צריכים שהעו"ד ירים אליהם טלפון להסביר להם מה הם עלולים לחטוף.

ותברר מה שכתבתי לגבי הפיקדון, אם הפיקדון הוא 600 ש"ח, לא נראה לי שכדאי לעשות בלאגן על 180 ש"ח.

• הוסף לסימניות
העו"ד שעשה את ההסכם ביניכם הוא זה שאמור לאכוף את קיום ההסכם על כל הרשום בו, השאלה אם וכמה הפסד יש מאי קיום הסעיפים ואם זה שווה את העגמ"נ ועינוי הדין שמקבלים כבונוס...בהתעסקות עם רמאים.

• הוסף לסימניות
הפיקדון הוא 331
חדש זה 780 כולל פרגון ככה חושב
הבעיה שאנחנו באותו עורך ג’ין ולא מעניון להתערב

• הוסף לסימניות
הפיקדון הוא 331
חדש זה 780 כולל פרגון ככה חושב
הבעיה שאנחנו באותו עורך ג’ין ולא מעניון להתערב
גז מרכזי? המחיר ממש ממש מופקע.
כנראה שיש מה להתמקח, תאיים עליהם שתסיט את הדיירים לעבור חברה.

• הוסף לסימניות
מה אכפת לך להמשיך מנוי גז על שמו?
פשוט תדאג אתה לשלם ושלא יבטל את המנוי.
למה הוא לא רוצה לעשות העברת בעלות?

• הוסף לסימניות
העו"ד שעשה את ההסכם ביניכם הוא זה שאמור לאכוף את קיום ההסכם על כל הרשום בו, השאלה אם וכמה הפסד יש מאי קיום הסעיפים ואם זה שווה את העגמ"נ ועינוי הדין שמקבלים כבונוס...בהתעסקות עם רמאים.
לא נראה לי שכלול בזה שכר יצוג בבית משפט, מקסימום הרמת שיחת טלפון + מכתב עו"ד [מכתב איום].

• הוסף לסימניות
מה אכפת לך להמשיך מנוי גז על שמו?
פשוט תדאג אתה לשלם ושלא יבטל את המנוי.
למה הוא לא רוצה לעשות העברת בעלות?
הוא כתב מפורש שהמוכר רוצה לבטל את הגז.
אם המוכר משאיר את החשבון על שמו הוא שוגה שגיאה חמורה. גם משכיר שעושה זאת עושה טעות, כ"ש מוכר.

• הוסף לסימניות
משכיר לא יכול להביא על שם שכור ליהי יודיע

כתבתי שהוא לא רוצה להעביר רק לבטל

• הוסף לסימניות
גז מרכזי? המחיר ממש ממש מופקע.
כנראה שיש מה להתמקח, תאיים עליהם שתסיט את הדיירים לעבור חברה.

זה גז מרכזי השאלה אם זה לא חוזה חדש לגמרי ומתי לעשות את זה

• הוסף לסימניות
משכיר לא יכול להביא על שם שכור ליהי יודיע
אני יודע שככה זה בחברות הגז, ולא בשאר הדברים מים וחשמל.
אבל כן ניתן לדרוש שהוא ימלא להם הוראת קבע וכד'. ולעקוב שלא צובר חובות.

זה גז מרכזי השאלה אם זה לא חוזה חדש לגמרי ומתי לעשות את זה
תן לו לבטל, וכשתעבור לדירה תבקש לחבר מחדש, ואם יקחו מחיר גבוה - תאיים כנ"ל. מחיר נורמלי זה עד 200 ש"ח להתקנה עצמה[ לא כולל פיקדון].

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה