גז פלפל/מדמיע

• הוסף לסימניות
^^
כשהייתי במוסקבה, הייתי הולך עם זה תמיד בכיס, זה נותן תחושת ביטחון, לחזור ממעריב מביהכנ"ס ב12 בלילה למשל...

היום בארץ?
התחלתי לחשוב על זה שוב, אך רק בגלל ההתעסקות שלי כל היום מול תלמידים בישיבה קטנה, וילדים במשפחה, אני מתלבט אם הצר והמשחקים שיכולים להיות שווים את הנזק..

• הוסף לסימניות
תגידו, אתם רציניים? זה ברצינות?
אנשים באמת קונים?
אני מתחילה לחשוב על זה...
ברצינות ממש...
חברה סיפרה לי שבעלה עובד בשחיטה
ונמצא כל הזמן בסביבת ערבים ימ''ש
והיא ציידה אותו במיכל כזה.
שלא נזדקק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;1441285:
.
ואם יש לי אפשרות לבחור בין מיכל לאקדח, הייתי בוחר במיכל ולא מסתבך עם מראה של אקדח בכיס. (משטרה וכו'..)

זה נראה מאיים בדיוק כמו אקדח פיקות : )
עשוי פלסטיק פשוט ולא צריך להיות לוחם דגול כדי לראות שזה גורנשיט
אבל בלילה במקום חשוך מול גנב טירון זה אפקטיבי כדי להרתיע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוניט;1441300:
ברצינות ממש...
חברה סיפרה לי שבעלה עובד בשחיטה
ונמצא כל הזמן בסביבת ערבים ימ''ש
והיא ציידה אותו במיכל כזה.
שלא נזדקק...

לא פשוט... להיות עם מאות ערבים במבנה... ועוד עם סכינים ביד...

• הוסף לסימניות
ההבדל בין גז מדמיע לגז פלפל הוא שגז פלפל זה אבקה והחריפות שלו גם יותר חזק ואסור להשפריץ חלב אל העיניים כי אז הוא מגבש את האבקה והחלב ביחד וזה נשאר בעיניים, לאומת זה הגז מדמיע זה נוזלי ואז שמשפריצים חלב בשביל להרגיע אז זה מרגיע את העיינים.

• הוסף לסימניות
גז מדמיע
ראיתי מודעה על חנות ציוד למחנאות
ברחוב בן יהודה למעלה, קרוב לקינג ג'ורג'

• הוסף לסימניות
חשוב לדעת שזה יכול רק לעכב ולבלבל אבל זה לא מה שיעצור ח"ו מחבל שנמצא באטרף רצחני...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ARTLINE123;1441985:
חשוב לדעת שזה יכול רק לעכב ולבלבל אבל זה לא מה שיעצור ח"ו מחבל שנמצא באטרף רצחני...

אתה לא צודק כי הוא לא יכול להסתכל באותו זמן.

• הוסף לסימניות
היום ראיתי פרסומת ענקית בחלון ראווה של חנות במדרחוב ברחוב יפו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קימל;1441333:
זה נראה מאיים בדיוק כמו אקדח פיקות : )
עשוי פלסטיק פשוט ולא צריך להיות לוחם דגול כדי לראות שזה גורנשיט
אבל בלילה במקום חשוך מול גנב טירון זה אפקטיבי כדי להרתיע

שבוע שעבר בקליבלנד, ירו השוטרים למוות בילד בן 12 שהיה עם אקדח אוויר בידיו בפארק שעשועים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה