גיבוי בכונן חיצוני שתופס יותר נפח מהמקור

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

יש לי דבר מוזר עם הגיבוי,

כל החומרים שבמחשב כולו כוללים 920 ג'יגה,
ואילו כאשר המחשב עושה גיבוי בכונן חיצוני זה לוקח כ- 1.5 טרה.

וזה עוד בפעם הראשונה שהגיבוי פועל, ואילו אחר כך בגיבויים חוזרים זה מתמלא יותר ויותר, (אפילו שאני מגדירה שזה יגבה רק עותק אחד) וזה מגיע למצב שדיסק של 2tb לא מספיק בשביל גיבוי של מחשב 900gb

אשמח מאד להבין מדוע זה קורה.

תודה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
זה תלוי בהגדרות של הגיבוי
בכל אופן גם בשביל גיבוי יחיד צריך יותר מכפול מקום כיוון שהגיבוי לא מוחק את הגרסה הישנה לפני שהגרסה החדשה מוכנה
ואם מדובר בגיבוי לדיסק רשת צריך לשים לב שסל מיחזור רשת מבוטל אחרת הגרסה הישנה אומנם נמחקת אבל מועברת לסל מחזור בכונן רשת וכך שהמקום נגמר

• הוסף לסימניות
זה תלוי בהגדרות של הגיבוי
בכל אופן גם בשביל גיבוי יחיד צריך יותר מכפול מקום כיוון שהגיבוי לא מוחק את הגרסה הישנה לפני שהגרסה החדשה מוכנה
ואם מדובר בגיבוי לדיסק רשת צריך לשים לב שסל מיחזור רשת מבוטל אחרת הגרסה הישנה אומנם נמחקת אבל מועברת לסל מחזור בכונן רשת וכך שהמקום נגמר
תודה על התשובה המפורטת.

אבל מענין שהפעם מחקתי את כל הדיסק לפני שהפעלתי גיבוי ועדיין זה תפס הרבה יותר מקום מהמקור. כאמור.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נדמה לי שמדובר בתוכנת ntbackup
אם אכן מדובר בתוכנה הזאת, קובץ הגיבוי שלה יוצא כל פעם באחוזים ניכרים יותר גדול מהמקור
הייתי אומר ממוצע של מעל 50 אחוז יותר (ראיתי כבר מעל 70 גם)

• הוסף לסימניות
נדמה לי שמדובר בתוכנת ntbackup
אם אכן מדובר בתוכנה הזאת, קובץ הגיבוי שלה יוצא כל פעם באחוזים ניכרים יותר גדול מהמקור
הייתי אומר ממוצע של מעל 50 אחוז יותר (ראיתי כבר מעל 70 גם)
ויש תוכנות אחרות? חינמיות?

תודה על המענה.

• הוסף לסימניות
יכול להיות גם שמוגדר על הדיסק קשיח החיצוני קלסתרים גדולים.

אבל קודם כל תבדקי אם זה בגלל תוכנת השחזור, כי לרוב זה לא אמור לקרות.

• הוסף לסימניות
יכול להיות גם שמוגדר על הדיסק קשיח החיצוני קלסתרים גדולים.
רק אם מדובר במיליוני קבצים פיציים...
בחישוב ממוצע, קבצים על פי רוב שוקלים מעל 2048 ק"ב (שזה המקסימום ב-NTFS, הברירת מחדל לרוב היא 4 ק"ב), כך שההפרש מינורי.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה