עזרה גיבוי בענן- גוגל דרייב, מכירים? אשמח שתספרו לי על זה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מעדכנת
עד עכשיו הדרייב היה 'בטעינה' משום מה
פשוט לא זז! (כבר 3 ימים)
אז החלטתי פשוט להתנתק מהחשבון, להסיר אותו להתקין ולהתחבר מחדש.
ב"ה!! הסתדר
הגלישה דווקא בסדר גמור עכשיו
והקבצים מתחילים לזרום עם הגיבוי

מה שכן והקבצים (רובם) מסתנכרנים
לא מובן לי למה הוא מחליט על חלק לא לגבות וחלק כן (שהם אותו סוג קובץ)
מכירים את התופעה הזו?

ועוד שאלונת..
אני יכולה למחוק מתיקית הדרייב שלי את כל הקבצים שהוא מוריד לי? (שהיו בדרייב מלכתחילה)
או שזה ימחוק גם שם.

• הוסף לסימניות
מה שכן והקבצים (רובם) מסתנכרנים
לא מובן לי למה הוא מחליט על חלק לא לגבות וחלק כן (שהם אותו סוג קובץ)
מכירים את התופעה הזו?
האם מישהו עוד נתקל בבעיה זו ואיך ניתן לתקנו?
מה ששמתי לב קבצים עם סיומות מסויימים הוא לא מזהה.
1662068603804.png

• הוסף לסימניות
אני על סיבים של פרטנר, עובד מצוין.
גם כשהייתי על רשת רגילה של בזק, עבדתי עם הענן של גוגל מצויין; גם מבחינת מהירות העלאה וגם מבחינת מהירות הורדה.
יכולתי לפתוח קבצים ותיקיות מהרשת, מה שרציתי איזה שרציתי מתי שרציתי.
השבוע העברתי חומר חשוב במיוחד לתיקיה לוקאלית במחשב שלי, וקישרתי אותה לענן בדרייב: מבחינת גוגל, זה שינה מיקום. מבחינתי, מרגישה יותר בטוח שהקבצים האלו יושבים פיזית במחשב ולא בענן. מצד שני, הם עדיין מסתנכרנים כל הזמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה