גיבוי בענן

• הוסף לסימניות
באיזה חברה כדאי לשמור חומר בענן? איך זה עובד? המלצות...

• הוסף לסימניות
איזה סדר גודל של חומר?
מה כמות ההורדה ותדירותה?
מה כמות העלאה ותדירותה?
האם דרושה אפשרות לשיתוף ציבורי?

הגיבויים העממיים והחינמיים:
Dropbox
OneDrive
GoogleDrive
Box
Sugarsync

כמובן יש עוד הרבה.

• הוסף לסימניות
לפנות אליכם אישי? אני צריכה להעלות 3 טרה בערך, ושימוש שם כל יום כל הזמן,
העלה- כל פעם שאני אצבור 100 גיגה , משהו כזה,
לא , אני לא צריכה שיתוף ציבורי (ולא רוצה..)
המון תודות!!!

• הוסף לסימניות
זה לגיבוי או למידע שוטף? כי מצד אחד "שימוש שם כל יום" מצד שני הכותרת היא גיבוי בענן.

לפי הפרמטרים שכתבתם אז מדובר בהוצאה רצינית.
אם הבנתי טוב כעת יש לכם כבר 3TB ויש גידול של מאות גיגה כל (?) זמן.
אני בודק מה שאני יודע, ואעלה לפה בל"נ תשובה בימים הקרובים.

• הוסף לסימניות
רק בבזק, יש ללא הגבלה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1455900:
רק בבזק, יש ללא הגבלה.
בהצלחה.

אבל הגבלה על גודל הקבצים שמעלים

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי. אני לא כ"כ משתמש בזה, כי בהתחלה זה עשה המון בעיות, וכבר יצא לי מהאף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1455907:
לא ידוע לי. אני לא כ"כ משתמש בזה, כי בהתחלה זה עשה המון בעיות, וכבר יצא לי מהאף.

500 מ"ב

• הוסף לסימניות
בסדר. זה הרבה מאד. זה לא נקרא הגבלה.

• הוסף לסימניות
כמה עולה גיבוי כזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1455941:
כמה עולה גיבוי כזה?

של בזק?
(בנתיים) ללא עלות, למי שיש קו בזק או תשתית ADSL.
להצטרפות כאן

לא בדקתי מה החסרונות, אבל יש, (אחרת למה לעסקים מציעים את הגיבוי בתשלום)

• הוסף לסימניות
אז ככה:
שירותים דמויי דרופבוקס יש ללא הגבלה רבים. החל מדולרים בודדים לחודש, הנה השוואה בכמה פרמטרים: http://www.cloudwards.net/comparison/.

אבל. אין סיכוי בעולם לקבל תשתיות שעולות כסף בחינם. ה"ללא הגבלה" הזו מתורגמת בהכרח להגבלה מרומזת משמעותית מאוד ברוחב הפס להעלאה (מה שאומר שבשביל לנצל את החינמיות של ה"ללא הגבלה" צריך לחיות במשך 300 שנה :)) והורדה (בד"כ זה ממש קריטי).

ישנם הצעות מוגבלות למחצה, למשל הגבלת גודל ללא הגבלת תעבורה.

שירותי אחסון ענן "אמיתיים" עולים בדיוק מה שהם נותנים. מה זה אומר? אם אני מבקש מחברה לאחסן לי גיגה זה אומר שהיא נותנת לי נפח פנוי במדית אחסון שעולה כסף. ואם אני מבקש העלאת/הורדת נתונים, זה אומר שהיא נותנת לי נפח בתשתיות התקשורת שלה. ממילא, התשלום הוא פונקציה של השירותים האלו. ולכשהתשלום הוא פונקציה של הנפח+התעבורה, אז האינטרס של החברה נמצא פתאום בצד שלכם, מה שמשמעותי מאוד.

בהשוואת שירותים בסגנון זה, google cloud נדמה לי מהזולות ביותר. זה המחירים בערך אצלה:
1. 0.026 לגיגה אחסון (26$ לTB, ל3TB זה יוצא 78. בגוגל דרייב למשל המחיר הוא 100$ כולל תעבורה).
2. תעבורת הורדה - 0.11 לGB.

• הוסף לסימניות
נשמע מעניין,
תוכל להרחיב לגבי google cloud, לא הסתדרתי כ"כ שם.
האם אני מקבל תוכנה שעוקבת אחרי כל הקבצים במחשב ומעלה לענן? (כמה גרסאות נשמרים שם?)
האם אפשר לעלות גם ללא התוכנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;1456952:
נשמע מעניין,
1. תוכל להרחיב לגבי google cloud, לא הסתדרתי כ"כ שם.
2. האם אני מקבל תוכנה שעוקבת אחרי כל הקבצים במחשב ומעלה לענן? (כמה גרסאות נשמרים שם?)
3. האם אפשר לעלות גם ללא התוכנה?

1. תיכנס לhttps://cloud.google.com/ תיכנס עם החשבון שלך ותעקוב אחרי ההוראות.
אחרי שאתה רשום כנס לhttps://console.developers.google.com, צור פרוייקט חדש, תן לו שם כל שהוא. אח"כ בסעיף Storaqge צור Bucket. זהו.

תידרש להמציא אמצעי תשלום גם אם לא תשתמש, אבל לא תחוייב.

2. בינתיים גוגל לא מספקת כזו תוכנה. אבל יצרנים רבים מספקים תוכנות כאלו בתשלום ואף בחינם.

3. כן.

• הוסף לסימניות
אגב בגוגל קלאוד ישנה אפשרות לשלוח חומר פזי בדואר במקום להעלות ברשת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה