גיבוי הגימייל

• הוסף לסימניות
על מנת לגבות את הגימייל, פתחתי שם משתמש חדש ואני מנסה להעביר את המיילים לתיבה החדשה.
הוא מודיע לי שגיאה שהוא לא מצליח לקשר את התיבה הישנה בגלל:
השגיאה שהחזיר השרת: "[AUTH] Application-specific password required: http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?answer=185833

אשמח אם מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה.

• הוסף לסימניות
תודה, אבל זה לא עזר לי.

אין שם את האפשרויות שהם כתבו באשכול הסמוך.

• הוסף לסימניות
בשביל מה כל הסרט הזה של גיבוי הג'ימל באם אפשר לעבור לאמייל חדש וכולם יכולים להמשיךך לשלוח לישן
וגם יש אפשרות לעשות שאת יכולה לשלוח מהחדש תחת הכתובת הישנה
יש פה מדריך שעשיתי לשעבר, אולי השתנו כמה דברים קטנים, אבל זה הבסיס (לי אישית נגמר כמה פעמיים המקום בתיבת הג'ימל, ועברתי מתיבה לתיבה ללא כל תקלות וללא שום צורך לעדכן אף איש קשר)
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=134850

• הוסף לסימניות
הגימייל שקיים לי כיום, מעוצב עם תוספות, עם שמות משתמשים נוספים, עם קישור למיילים נוספים, הגדרה של תוויות, חיבור ל ANY.DO, יומנים ועוד.

הוא משמש לנו כתוכנת CRM מלאה.

לא מאמין שיש דרך לשכפל את כל התיבה.

• הוסף לסימניות
אני מנצלת את האשכול הזה
לי מופיעה ההודעה הבאה כשאני רוצה לייבא מייל מג'ימייל לכתובת חדשה

השרת לא סיפק גישת POP3 עבור שם המשתמש והסיסמה שסופקו.

מישהו יודע מה צריך לעשות?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bo;1435711:
אני מנצלת את האשכול הזה

תודה מראש

למה שלא תעזרו בעזרה של גימייל?

קבצים מצורפים

• העברה גימייל.png
    KB 285.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י bo;1435711:
אני מנצלת את האשכול הזה

תודה מראש

לפתוח בתיבת המייל ממנה את רוצה לייבא, את האפשרות של POP3.
תראי את זה בהגדרות של הגימייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפוליאון;1435664:

אין עליך....

כתבת שם בסוף "שזה קשור לאימות דו שלבי". וכנראה זה הסיבה.

אבל זה פלא למה גוגל לא נותנים לעשות את זה עם קוד יחודי (כמו של קישור לאאוטלוק ולשאר תוכנות).

• הוסף לסימניות
אחרי הכל גוגל הצליחו.

רכשתי 100 ג'יגה ב 2 דולר לחודש ושלום על ישראל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה