גיבוי המחשב בCarbonite

• הוסף לסימניות
הורדתי את תוכנת הנסיון של Carbonite התחלתי לגבות, נראה בנתיים די בסדר...
המחיר, אני מאמין, ששווה לשלם 200 ש"ח לשנה (בערך, 60$) ולא לרוץ ח"ו לשלם לחברה שתחלץ אחרי שכבר ..

האם יש אפשרות לשמור שם קבצים גם שהם לא במחשב (לעלות ישירות, או אחרי שעלה למחוק מהמחשב), יש דברים שאני לא שומר אותם במחשב, או לחילופין מוחק דברים מהמחשב, כי חבל על המקום, בסה"כ הוא מוגבל, אבל אם הם נותנים ללא הגבלה למה שאני לא ינצל אותם לשמור קבצים בלי מחיקה?
או שרק מה שיש במחשב אפשר לשמור ככה שתמיד נפח האחסון שם יהיה זהה לנפח המחשב שלי?

אשמח לקבל חוות דעת על התוכנה/אתר ממי שכבר התנסה.

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שיש אפשרות לגבות סתם קבצים , אבל אפשר לעבוד על התוכנה שתחשוב שדיסק חיצוני או רשת זה דיסק פנימי .

אבל למה כל הטירחה , backblaze נותנים ב 5 דולר בלי הגבלה גם בדיסקים חיצוניים.

• הוסף לסימניות
תודה, אכן נראה משכנע..
בתור אחד שכבר ניסה את שניהם, מה הפלוסים והמינוסים של כל אחד?
אגב, אני התחלתי לנסות את Carbonite בגלל מה שכתבת כאן

• הוסף לסימניות
אני כבר כמה שנים עם הCarbonite, ומאוד מרוצה ממנו.
האם יש איזה עדיפות ל-backblaze מלבד גיבוי מדיסקים חיצוניים?
הוא שומר גירסאות?

• הוסף לסימניות
ושוב!
האם יש אופציה לשמור קבצים שהם לא במחשב בכלל?
(לדוגמה בגיבוי של בזק הוא מוסיף כונן וירטואלי במחשב שאני יכלו להעביר ישר מדיסק און קי לכונן, ככה שאני באמת יכול לפנות דברים מהמחשב לשם.)

• הוסף לסימניות
אולי אני נוגע בדבר כי היה לי קשר ל BACKBLAZE בתחילת הקמתם לפני כמה שנים , אבל חושב שהם טובים יותר
מהירים יותר , זולים יותר וגמישים הרבה יותר (מגבלה על גודל קבצים , דיסקים חיצוניים וכו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1401466:
אולי אני נוגע בדבר כי היה לי קשר ל BACKBLAZE בתחילת הקמתם לפני כמה שנים , אבל חושב שהם טובים יותר
מהירים יותר , זולים יותר וגמישים הרבה יותר (מגבלה על גודל קבצים , דיסקים חיצוניים וכו)

האם יש אופציה לשמור קבצים שהם לא במחשב בכלל?

• הוסף לסימניות
לא בטוח (אני כבר לא משתמש בהם , כי יש לי שרת ענן פרטי שלי) , אבל נדמה לי שלא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה