גיבוי המחשב

• הוסף לסימניות
אני רוצה לגבות את כל הקבצים שלי בענן, אבל לא שזה יהיה בתוך תקיה אלא שאוטומטי כל הקבצים שלי יסונכרנו עם הגוגל דרייב.
טכנאי עשה לי את זה במשרד, אבל אני לא מצליחה לשחזר את הפעולות שהוא עשה בשום אופן,
מישהו יודע אולי איך עושים את זה ויכול לעזור לי?
תודה ויישר כוח על ההיענות והנכונות של כולם פה תמיד לעזור.

• הוסף לסימניות
להגדיר בגוגל דרייב מה הוא יסנכרן.
או להגדיר ביתיקיית המשתמש שכל הקבצים יישמרו בתיקיית גוגל דרייב במקום בc:\users., זה לא משהו שמרגישים אח"כ.

• הוסף לסימניות
בגוגל דרייב לא הצלחתי להגדיר
ובתקית משתמש אני לא יכולה כי המחשב שלי מחולק ל-2 כוננים. ותקיית הגוגל דרייב משום מה ב-D (שזו המערכת אצלי) וכל הקבצים ב-C, והמחשב לא נותן לי להעביר את תקית הגוגל דרייב מ-D ל -C (וב-D כמובן שאין מקום להכל)
אז מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
תוכנת גיבוי נפרדת, שבה אפשר להגדיר את התקיות, בד"כ יש שם כמה הגדרות ברירות מחדל של גיבוי כמו גוגל דרייב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנדי;1241329:
בגוגל דרייב לא הצלחתי להגדיר
ובתקית משתמש אני לא יכולה כי המחשב שלי מחולק ל-2 כוננים. ותקיית הגוגל דרייב משום מה ב-D (שזו המערכת אצלי) וכל הקבצים ב-C, והמחשב לא נותן לי להעביר את תקית הגוגל דרייב מ-D ל -C (וב-D כמובן שאין מקום להכל)
אז מה אפשר לעשות?
תגדיר בגוגל דרייב בהגדרות,
גוגל דרייב ספציפית לא מותקן אצלי, אבל בכל התוכנות ניתן להגדיר את זה. צירפתי תמונות.
אם לא אולי תתקין מחדש את גוגל דרייב עם הגדרות אחרות, או שתעבור לMEGA (התמונה הראשונה שמצורפת), שנותנת 50GB חינם.

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 48.4 · צפיות: 17
  • ללא שם1.png
    KB 41.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אם הוא בנתיב לא יעזור מגה

• הוסף לסימניות
דרופבוקס. רק למשתמש מתחיל גוגל נותנת 5 ג'יגה, ודרופ נותנים 2-2.5 עם אפשרות לשדרוגים חינם עד 18.5 ג'יגה.
תנסה להתקין את הMEGA אולי יילך.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
עזרתם לי מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה