כללי גיבוי - חובה או לא?

• הוסף לסימניות
יש לי זיכרון ע-נ-ק למחשב, ואני מאחסנת בו את כל העבודות וכו'.
ועכשיו פתאום עלה בדעתי שאולי כדאי לעשות מדי פעם גיבוי של כל החומר על כונן נשלף. הענין הוא שזה עולה משהו כמו 500 ש"ח.
רציתי לדעת אם זה באמת כזה חשוב...
עם כל האנטי - וירוס וההגנות שיש היום, יכול להיות שפעם ימחק לי כל החומר??? (ואז זה יהיה הצלה) קורים כאלו דברים היום?
למישהו יש ניסיון עם הדברים האלו?
מה אתם עושים?
תודה...

• הוסף לסימניות
אין פה אפילו שאלה ופקפוק. גיבוי חייבים לעשות. כדאי להשקיע את הכסף פעם אחת ולא להצטער אחר כך לתקופה ארוכה חלילה.

• הוסף לסימניות
בטח שקורים...
תעשי גיבוי... ומהר...
לי הלך כונן גיבוי חיצוני (שזה יותר נדיר בד"כ)...

• הוסף לסימניות
יש לכם המלצות על איזה כונן או כל אחד טוב?

• הוסף לסימניות
ברור שחובה לעשות גיבוי.
לי הלך כל החומר במחשב פעמיים ובנס חלק גדול היה מגובה אחרת,
זה פשוט להתחיל קריירה מאפס.

כל דיסק גיבוי חיצוני זה טוב.
1 טרה עולה באזור 300-350 ש"ח.

• הוסף לסימניות
ברור שצריך לגבות. אין כאן מקום לשאלה...

אגב, אני רוצה לשבור את המיתוס שנאמר בתגובה #3. ומחילה מכבוד הניק :)
שכחו מזה, גיבוי בדיסק חיצוני לא טוב יותר, ולא נדיר יותר שיקרו תקלות.
מנסיון שלי של כמה שנים טובות עם גיבויים, גיבוי בקשיח פנימי, יעיל יותר!

המחירים שלהם לא יקרים בכלל...
http://dutycom.co.il/כונן-קשיח-פנימי-Toshiba-2000GB-DT01ACA200-טושיבה.html

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת???
אני לא ממש מבינה בזה.
וחוץ מזה שהקישור הנ"ל חסום לי.
מישהו יכול לעזור?...
תודה.

• הוסף לסימניות
מה עם גיבוי בבזק קלאוד? זה יעיל?

• הוסף לסימניות
ומה עם אחסון ב"one drive"? אני לא מכירה את זה. אבל אני חושבת שמשם הרי אפשר לגשת אל הקבצים מכל מכשיר... אז אם החומר במחשב הולך, אפשר להכנס לשם ממחשב אחר... לא???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה