גיבוי חומר - אשמח לשמוע חוות דעתכם

• הוסף לסימניות
יש לי חומר של תמונות והסרטות משפחתיות של כמה שנים טובות, כרגע נמצא על המחשב, אך זה מכביד מאד ומאט את קצב פעילות המחשב.
אני מעוניינת בגיבוי החומר, אשמח לשמוע איך ועל מה אתם ממליצים\ות לגבות.
(חשבתי על כונן קשיח, אך יותר ויותר אני שומעת מאנשים שזה משהו מאד רגיש וברגע שמקבל מכה קטנה זה 'הולך' או לחילופין שזה עובד יום כן וחודש לא...) תודה

• הוסף לסימניות
גיבוי הכוונה שיש את החומר בשני מקומות.
להוציא את החומר מהמחשב זה לא גיבוי. זה העברה.
קשיח חיצוני הוא כמו דיסק קשיח פנימי רק שהוא בקופסה.

• הוסף לסימניות
דיסק קשיח 2.5" יותר רגיש למכות מאשר של 3.5"
אפשר לעטוף את הדיסק קשיח עם ניילון בועות (פצפץ) כהגנה מנפילה/מכות

• הוסף לסימניות
יש לי חומר של תמונות והסרטות משפחתיות של כמה שנים טובות, כרגע נמצא על המחשב, אך זה מכביד מאד ומאט את קצב פעילות המחשב.
אני מעוניינת בגיבוי החומר, אשמח לשמוע איך ועל מה אתם ממליצים\ות לגבות.
(חשבתי על כונן קשיח, אך יותר ויותר אני שומעת מאנשים שזה משהו מאד רגיש וברגע שמקבל מכה קטנה זה 'הולך' או לחילופין שזה עובד יום כן וחודש לא...) תודה

אני אישית העברתי את כל החומר שלא קשור לעבודתי לדיסק קשיח חיצוני וזה מחזיק לי כבר שנתיים!!!
מקסימום אפשר לקנות מגן לעטוף את זה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על כונן חיצוני אז איזה סוג מומלץ?

• הוסף לסימניות
לדוגמא גוגל דרייב
יש לכל משתמש בג'ימייל 15 ג'יגה לאחסון חינם
אפשר להרחיב אם רוצים, לדוגמא מאה ג'יגה עולה 8 לחודש, ואם משלמים מראש לשנה המחיר רק 80
נכנסים לגוגל דרייב ומעלים את הקבצים
פשוט וקל

• הוסף לסימניות
לדוגמא גוגל דרייב
יש לכל משתמש בג'ימייל 15 ג'יגה לאחסון חינם
אפשר להרחיב אם רוצים, לדוגמא מאה ג'יגה עולה 8 לחודש, ואם משלמים מראש לשנה המחיר רק 80
נכנסים לגוגל דרייב ומעלים את הקבצים
פשוט וקל

פותחים עוד מייל - וחסכים 80 בשנה .....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה