גיבוי כל המחשב

• הוסף לסימניות
שלום לכל עוזרים...
אני מעוניינת לגבות את כל המחשב
בעבר למדתי שניתן לגבות לפי תמונת מפת סביות או משהו כזה...(במשקל נמוך)

איך עושים זאת?
האם יש צורך בתכנה?

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
הכוונה לגיבוי תמונת דיסק?

• הוסף לסימניות
יש תוכנות לעשות זאת מתוך המחשב.
אבל התוכנה שעושה זאת הכי מהיר והכי איכותי, זה ghost של נורטון.
וצריך להפעיל את המחשב בצורה חיצונית, מעניין אתכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;987790:
מה זה דורש ממני??
לפתוח את המחשב שלא דרך WIN?
לא הבנתי?
זה דורש לצרוב דיסק, ולהפעיל את המחשב דרכו.
אח"כ להכניס כמובן דיסק-קשיח ריק למחשב, והוא מעביר אליו את כל החומר, במהירות המירבית שאני מכיר.
נראה לי שזה זה (כאן יש רק את מה שאתם צריכים ולא יותר מזה).
אם לא, אז הלך דיסק אחד לא נורא, ואתן לך קובץ אחר.

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד,
אני יכולה לעשות זאת בעצמי??
ז"א צריכה להשיג דיסק קשיח.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות זאת עצמאית.
בשביל תמונת דיסק בין כה צריך דיסק קשיח, כי אם התמונה נמצאת באותו דיסק של המחשב, אז כשהדיסק יילך תלך גם התמונה.

• הוסף לסימניות
אוקי,
שכאשיג דיסק קשיח חיצוני אקפיץ את האשכול...
תודה על הרצון לעזור!!!!
מעריכים מאד!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות גיבוי תמונת מערכת דרל הוינדוס 7 בלי שום תוכנה חיצונית ובלי צורך באתחול. פשוט לשום בחיפוש "גיבוי" ואז להענס לגיבוי ושם לבחור בצד צור תמונת מערכת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;988815:
יש אפשרות לעשות גיבוי תמונת מערכת דרל הוינדוס 7 בלי שום תוכנה חיצונית ובלי צורך באתחול. פשוט לשום בחיפוש "גיבוי" ואז להענס לגיבוי ושם לבחור בצד צור תמונת מערכת.

בדיוק שחיפשתי במחשב את הגיבוי הרגיל מצאתי את זה ....
רציתי לשאול פה בפורום ואתם כבר עניתם.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;989014:
אבל זה מאד איטי.

עד שאשיג דיסק קשיח...
כמה זמן זה לוקח? מספיק לו לשבת על זה לילה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;989014:
אבל זה מאד איטי.

היתרון הגדול של 7 שהוא יוצר image כקובץ vhd שניתן לשלוף ממנו נתונים בודדים ולא צריך לשפוך הכל על דיסק אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה