גיבוי--- מה עושים?

• הוסף לסימניות
נתקעתי!
אנחנו אמורים להעביר את המחשב לטכנאי ומנסים לגבות את החומר, מתברר שהוא שוקל המון ואין לי כונן חיצוני או משהו. חוץ מכמה נגנים ואוןקי.

יש אולי רעיון אחר?

• הוסף לסימניות
אני לא מומחית בחומרה וכד
אבל ניתן לבצע גיבוי תמונה לא תופס הרבה מקום כדאי לברר עם טכנאי אם גיבוי כזה שומר את כל החומר תקין....

• הוסף לסימניות
לגבות בעננים:

דרופובוקס - מתחיל מ 2.5 ג"ב
קופי - מתחיל מ 15 ג"ב
דרייב - עד 50 ג"ב [למיטב הבנתי החינמי זה עד 14 יום]
בזק - אם אתם לקוחות בזק - כ 100 ג"ב, איטי יחסית.
מגה - כ 50 ג"ב - לא תמיד פתוח באינ' חסום. [אצלי לסרוגין]
ויש עוד.

רב העננים נותנים אפשרות להגדלת המקום ע"י הפנית חברים נוספים לרישום לאתר.
חלק מהקישורים יגדילו גם לי את המקום בענן.

• הוסף לסימניות
יש לי נניח 15-20 ג'יגה להעלות, כמה זמן עלול לקחת?

• הוסף לסימניות
תלוי במהירות האינ' שלך.
מנסיון שלי [שהוא לא כ"כ ותיק]

בזק ומגה היו מאד איטיים. האחרים הרבה יותר נוחים.

המלצה שלי - תנסי את קופי. יחסית שטח גדול והעלאה מהירה.

• הוסף לסימניות
לבזק בינלאומי יש שרות גיבוי מהיר ונח, הכל בעברית עם אפשרות לשלוט במהירות ההעלאה, הכל בתמיכה מלאה 24 שעות, כמובן זה בתשלום אבל ללא התחייבות ברגע שתרצי תוכלי לבטל.
אם זה מעניין אותך תפני בפרטי..
חשוב לציין שבימים אלה עד סוף החודש הלועזי ישנם מבצעים גם להתחברות לאינטרנט כולל אינטרנט מסונן, מי שזה מעניין אותו יכול גם לפנות אלי בפרטי.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה