- הוסף לסימניות
איך אפשר לגבות מחשב שלם בבת אחת?
תודה
תודה
גם את מערכת ההפעלה והתוכנות,, או רק את הקבצים ?איך אפשר לגבות מחשב שלם בבת אחת?
תודה
רק את הקבציםגם את מערכת ההפעלה והתוכנות,, או רק את הקבצים ?
אם הם נמצאים ב"מסמכים" "הורדות" "וידאו" וכדו' מסמנים עם קונטרול ולחיצה על העכבר את התיקיות שרוצים לגבות, ובקליק ימני בעכבר בוחרים העתק, ומדביקים לאן שרוצים (כונן חיצוני)רק את הקבצים
אני חושב שעדיף להעתיק את כל תיקיית "משתמשים" שבכונן Cאם הם נמצאים ב"מסמכים" "הורדות" "וידאו" וכדו' מסמנים עם קונטרול ולחיצה על העכבר את התיקיות שרוצים לגבות, ובקליק ימני בעכבר בוחרים העתק, ומדביקים לאן שרוצים (כונן חיצוני)
ממש ממש לא, כי יש המון קבצי מערכת שיגובו ללא צורך, אבל בצורה הנ"ל אפשר לבחור גם את שולחן העבודה לגיבוי.אני חושב שעדיף להעתיק את כל תיקיית "משתמשים" שבכונן C
ככה גם מה שעל שולחן עבודה גם מגובה
אם אני לא טועה יש רק תקייה אחת שתופסת מקום ואפשר למחוק אותה "AppData"ממש ממש לא, כי יש המון קבצי מערכת שיגובו ללא צורך, אבל בצורה הנ"ל אפשר לבחור גם את שולחן העבודה לגיבוי.
באופן כללי לא כדאי לשמור הרבה על שלחן העבודה זה מכביד על המחשב, עדיף לשמור דתיקיות הנכונות מקסימום לעשות קיצור דרך לשלחן העבודה [ע"י לחיצה שמאלית בעכבר על התיקיה, שלח אל שלחן העבודה].בסופו של דבר שמתי לב שכל הקבצים שלי נמצאים בשולחן העבודה בתיקיות מסודרות
אז העתקתי אותם משולחן העבודה כמובן לא כולל התוכנות שגם ממוקמות שם
היה שם טון חומר איזה 2TB
לקח בערך 15 שעות![]()
זה לא שכל שולחן העבודה מפוצץבאופן כללי לא כדאי לשמור הרבה על שלחן העבודה זה מכביד על המחשב
איזה תיקיות?עדיף לשמור דתיקיות הנכונות
מסמכים במסמכים וידאו בוידאו וכו'.זה לא שכל שולחן העבודה מפוצץ
יש את התוכנות
וחוץ מזה עוד איזה 5 תיקיות של- כל התמונות, כל השירים, עבודה וכו'
זה בעייתי?
איזה תיקיות?
ולכן נתתי לה עצה לבחור במקביל את הספריות. מסמכים, שולחן העבודה, וידאו, תמונות. שיש שם הכל.אם אני לא טועה יש רק תקייה אחת שתופסת מקום ואפשר למחוק אותה "AppData"
היא רצתה לגבות בבת אחת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים