גיבוי נקודת שחזור

• פותח הנושא aeb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לפעמים יש לי נקודת זמן נקייה על המחשב ואז אני יוצר נקודת שחזור, אח"כ אני מתקין דברים שונים ומסיר, ועובר הרבה זמן, וזה לא תמיד חוזר לקדמותו, אך דא עקא שנקודת השחזור הספיקה להימחק (לפי כמות הזיכרון שמניחים לה). האם יש אפשרות או תוכנה לגבות את נקודת השחזור למקום חיצוני?

• הוסף לסימניות
היתה תוכנה לניהול נקודות שיחזור בשם restore point creator (הורדה), היוצר כתב כאן שהוא קיבל הרבה תלונות על כך שזה לא עובד ולכן הוא הפסיק לעדכן את זה.

לידע: תיקיית נקודות השיחזור בווינדוס -
C:\Windows\System32\restore
תיקיית מערכת נסתרת בכונן C בשם:
System Volume Information
(אין גישה לקבצים מסייר הקבצים)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אצלי אני מוצא שם רק קובץ כתבן כדברי @תודה רבה על אף שמוגדר להראות קבצים נסתרים ולהראות קבצי מערכת
מה הבעיה שתקצה לזה יותר מקום?
זה לפי הזמן, כי הרי לא תקצה לו עבור שנה שזה 100GB (כנראה)

• הוסף לסימניות
אז איך מגיעים לקבצים של השיחזור מערכת?
אולי אפשר לגבות אותם באופן ידני לתיקייה אחרת ולהדביק חזרה לשם כשרוצים לשחזר מהם.

• הוסף לסימניות
האם גיבוי ידני לדעתך יעבוד? (לא נראה לי)
אז איך מגיעים לקבצים של השיחזור מערכת?
לדוגמא עם MasterSeeker כנראה גם עם Everything

• הוסף לסימניות
אני מאמין שאפשר לראות ולהעתיק את הקבצים דרך התוכנה המצורפת.
אני לא מאמין שגיבוי יעזור לשעה אחרת, הכל ממוספר ומתוייק.
לא כדאי לנסות באמת, אלא אם כן המחשב שלכם בדרך לפח, או שלא אכפת לכם מהקבצים שלכם.

קבצים מצורפים

• PartitionGuru 4.6.1 Professional Edition.rar
    10.6 MB · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה