גיבוי סרגל סימניות בכרום

• הוסף לסימניות
ב"ה
אני צריך לשלוח מחשב לתיקון וביקשו ממני לגבות אותו.
למישהו יש מושג איך אפשר לגבות סרגל סימניות בכרום?
זה אחד הדברים שהכי חשובים לי במחשב, אני גולש לצרכי העבודה רק מהמחשב הזה וממילא סרגל הסימניות שלי מותאם לצרכיי, אחרי הרבה שעות עבודה...
מישהו הציע לי להרשם לשירות של כניסה לכרום מכל מחשב, אבל זה מאוד מרתיע אותי.
תודה רבה

אגב, למי שנמצא פה קבוע.
מדובר במחשב הזה שהבטרייה שלו שבקה חיים.
התקשרי לB&H, שם קניתי אותו והם הפנו אותי לASUS, שנתנו לי מספר של מעבדה שעובדת איתם בארץ.
הם סיכמו איתי שהם יבואו לאסוף אותו (מצפת...) והם מתחייבים להחזיר אותו תוך מקסימום 20 ימי עסקים (הנציג הסביר לי שבמחשבים שנקנים בחו"ל זה כזה הרבה זמן כי אם אין להם את החלק שדורש החלפה הם מבקשים מהיצרן לשלוח. במחשבים שנקנו בארץ זה 9 ימי עסקים.
ממש נהנתי מהשירות הזה.
שבוע טוב.

• הוסף לסימניות
  • לפתוח את הכרום
  • ללכת משמאל למפתח שוודי ולפתוח את מנהל הסימניות
  • לפתוח את לשונית ארגון
  • ללכת ליצא סימניות
  • למצוא את המקום המתאים ולשמור את הסימניות במחשב

• הוסף לסימניות
תודה רבה

ב"ה
וואו, ישר ולעניין.
אין לך מושג כמה עזרת לי.
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה