גיבוי ענן נח לתמונות וסרטונים בנפח של 1 טרה - אפשר בתשלום

• הוסף לסימניות
אני מחפשת ענן גיבוי נח וקל לתמונות וסרטונים של הבית
שיעשה סינכרון עם מה שכבר יש לי ושיהיה בעברית
כמובן שיהיה אמין
על מי אתם ממליצים?
אני מוכנה לשלם בעבור זה...

מישהו ניסה את הגיבוי של גוגל דרייב?
אני בנטפרי......

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בגיבוי התמונות של תמונות גוגל.
(לדעתי) מאד נוח לשימוש.
אני חושבת שלתוכנה שמותקנת במחשב, אין ממשק בעברית, אבל אני לא כ"כ רואה צורך בזה.
כמובן שבענן עצמו, יש ממשק בעברית.
הנפח לא מוגבל, ( כאשר מעלים באיכות גבוהה, אבל לא המקורית)

אני מאד ממליצה.
(לגבי נטפרי, אני לא בטוחה, כי יש תוכנה שמתקינים על המחשב, ובגרסה האחרונה לא הצלחתי להכנס דרך נטפרי,(התוכנה מיועדת לגיבוי אוטמטי) בגיבוי ידני, אין שום בעיה)

• הוסף לסימניות
עולה כסף?
איך את יודעת שזה אכן שם
כלומר צא לך פעם לשחזר תמונה מהגיבוי?
אני כן רוצה איכות מקורית....
(ראיתי שבפיקאסה מציעים סינכרון עם הגיבוי תמונות של גוגל אבל לא ידעתי איך בדיוק זה עובד
חשבתי שכולם יכולים לראות את התמונות הללו)

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה שם, כי יש כתובת בענן, ששם אני רואה את זה.
זה מסודר שם בצורה נוחה מאד מאד.
מחלק לקטגורית מסודרות בצורה אוטמטית, לפי טווחי תאריכים.
זה לא איכות מקורית, אבל גבוהה מאד!!

ושוב, אם מעלים באיכות גבוהה, ולא המקורית- זה ללא הגבלה, וללא תשלום.
(זה בעצם על החשבון של גוגל, וברגע שמתחילים לסנכרן, הוא שואל האם לעשות זאת באיכות המקורית, או באיכות גבוהה וללא הגבלה.)
אם את רוצה באיכות המקורית, אפשר לקנות נפח אחסון בחשבון הגוגל- ואז זה בעצם אותו נפח אחסון שעליו מאוחסן הג'ימייל, הדרייב וכו'
רק שTB אחסון לחודש לTB עולה 39 לחודש, או 390 שח לשנה.
(האמת היא שזה סכומים ממש ממש נמוכים...)

• הוסף לסימניות
זה בעצם מה שאני רוצה לרכוש נפח איכסון של טרה
אבל להעלות גם סרטונים ועוד דברים
אני מבינה שיש לזה תוכנת סנכרון טובה
תודה.
אשמח לשמוע מעוד אנשים על האופציה הזאת

• הוסף לסימניות
לגבי תמונות האופציה של גוגל הכי טובה, כי את מקבלת את כל הפלוסים של גוגל. זיהוי, קיטלוג, וכו'.
לגבי סוגי קבצים אחרים, כדאי לחפש מוצרים נוספים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה