• הוסף לסימניות
אודה מאד למי שיביא לי מידע או ישתפני מנסיונו לגיבוי חומר,
על צורת ואיכות הגיבוי ואם אפשר גם מחיר.

תודה!!!

• הוסף לסימניות
גיבוי

אודה מאד למי שיביא לי מידע או ישתפני מנסיונו לגיבוי חומר,
על צורת ואיכות הגיבוי ואם אפשר גם מחיר.

תודה!!!

• הוסף לסימניות
גיבוי ברשת-יש את גוגל דרייב https://drive.google.com/ הוא ממש לא יקר.
וגיבוי רגיל-אני ממליצה על חברת Western Digital היא חברה מעולה לכונני גיבוי, וגם שם המחירים ממש לא יקרים.

• הוסף לסימניות
מה קורה כאן?
האשכול הזה פתוח חמישה פעמים?!?!?!?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;828898:
גיבוי ברשת-יש את גוגל דרייב https://drive.google.com/ הוא ממש לא יקר.
וגיבוי רגיל-אני ממליצה על חברת Western Digital היא חברה מעולה לכונני גיבוי, וגם שם המחירים ממש לא יקרים.

תודה

איך זה עובד?
כרטיס או שמעלים לרשת?

• הוסף לסימניות
מדובר ללא ספק בשאלה חשובה והרת גורל.
עם זאת, אין צורך להפציץ את מרחבי הפורום באינספור עותקים של אותה השאלה.

להבא, נא לפתוח אשכול אחד בלבד, בפורום המיועד לנושא.

• הוסף לסימניות
האמת, שלא ידעתי איפה בדיוק לפתוח. לכן פתחתי בפורומים שסביר שאף אחד משם לא מסתכל בפורמים אחרים.
אז זה הפורום שכולם בו?
אוקיי.

זו אכן שאלה רצינית, רק מי ש"עבר" את זה יכול להעיד על כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האורות;828909:
תודה

איך זה עובד?
כרטיס או שמעלים לרשת?

לא צריך לעשות כלום מלבד להעלות לרשת [לאותו כונן] את החומר הנדרש לגיבוי, 5 GB חינם לגמרי, והשאר בתוספת תשלום.

יש עוד אופציה של הורדת הכונן למחשב,,
אבל מאחר ש'אתרוג' חוסם אופציה זו, אין לי מושג מה היא ומה תוכנה...

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בס"ד
שלום!
אני משתמש בכוננים ניידים חיצוניים (לא יקרים ולא זולים), קצב העברת החומר די טוב. אחד מהם גיבוי והשני גיבוי לגיבוי, שזה אומר אחד שאני עובד איתו ומתנייד איתו, ואם חס ושלום יקרה לו משהו יש עוד אחד מגובה שמור בארון.
וכנ"ל אני משתמש בדרופ בוקס וגוגל דרייב החינמיים, וזה באמת דבר מעולה, אבל הכמות החינמית שניתנת בשירותים אילו אינה מספקת לכמות החומר שיש לי, לכן אני מגבה שם רק את הדברים החשובים לי מכל.
ומה שגם לא בכל מקום יש גישה לאינטרנט, לכן המועדף עלי זה כונן נייד חיצוני.
מניסיון אישי זה לא נעים לאבד חומר ובפרט תמונות משפחה.
לכן לגבות זה דבר חיובי, אפילו אם זה להעתיק את אותם קבצים כמה פעמים לכל מיני אמצעי גיבוי ובפרט כשמצטבר חומר, שווה להקדיש את הזמן הזה לעשות גיבוי.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה