שיתוף גיבורי ספרים בביצוע AI

סלבה. (לב של קרח)
Default_Create_for_me_a_realistic_picture_of_a_16yearold_boy_1.jpg
Default_Create_for_me_a_realistic_picture_of_a_16yearold_boy_2.jpg

בצירוף מקרים לא מובן קראתי את תיק מקסיקו בפעם הלא יודעת כמה ממש לאחרונה, התמונות פה מטריפות אחת אחרי השנייה ואיזה כיף לראות שיש לספר עוד מעריצים ;)
אז>>>
ג'ון לאחר שמקסיקו A פוזר

1724743484330.png
1724743487245.png

וואו בוללל
איזה כיף לראות את כל הדמויות של תיק מקסיקו ואיזה כיף שאני זו שהתחילה עם זה😉
משהו יכול לעשות את השריף???
ג'ק אייברמסון?
תני לי תיאור, אני לא זוכרת איך הוא נראה בדיוק

כרגע אני קוראת את הספר ולא ראיתי שהיא כותבת על צבע העינים שלו, ובדימיון שלי עיניו בצבע חום.
קראתי לא מזמן ונראה לי שרק יחסית בסוף הוזכר צבע העיניים אבל יכול להיות שאני טועה.

היי, רגע!
בסוף הספר הוזכר שהוא בהיר בלורית!!!!!!
מזווית הראיה של דן כשהגיע לטפל בדימה

נראה לי שיער בהיר ועיניים חומות.
אולי בהמשך אני אבדוק..

נהנה מאוד מכל הדמויות של תיק מקסיקו שנקרא על ידי עשרות פעמים
אולי שמישהו ייצר תמונה מפרק הסיום של הספר:
הרבי הושיב את ג'ון לידו. אורי ארבל עמד מאחוריו וסביבם הצטופפו ג'ייקוב ודייוויד סטרן, ר' שמאי וכל המחותנים.
ואז הרבי מספר את כל החיבורים של כל הספר.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה