שיתוף גיבורי ספרים בביצוע AI

הנורמלי האחרון, בעלה של מרים
1723013434540.png

1723013114253.png

סיימתי עכשיו את גשם אדום
קדימה
תעשו את חזקיהו(הבבלי ובן מנחם..)

ולגבי אל חזור
ממש לא דמיינתי ככה את יוחנן
הוא אמור להראות בחור ישיבה ליטאי קלאסי
ואז קצת גדל לא השיער
לא נראה לי הרבה מעבר
מאיפה פתאום היה אמור להשיג את כל הבגדים הישנים?

ולגבי אל חזור
ממש לא דמיינתי ככה את יוחנן
הוא אמור להראות בחור ישיבה ליטאי קלאסי
ואז קצת גדל לא השיער
לא נראה לי הרבה מעבר
ברור שהוא בחור ישיבה, אבל הוא חזר לעבר ונמצא במקום שהוא מציג את עצמו כמו גוי ולכן הוא *אמור* לא להראות יהודי...
מאיפה פתאום היה אמור להשיג את כל הבגדים הישנים?
קיבל אותם מאנג'לו, מה זאת אומרת?

ברור שהוא בחור ישיבה, אבל הוא חזר לעבר ונמצא במקום שהוא מציג את עצמו כמו גוי ולכן הוא *אמור* לא להראות יהודי...

קיבל אותם מאנג'לו, מה זאת אומרת?
טוב לא זכרתי עד כדי כך את כל הפרטים
קראתי את זה בעיתון בהמשכים....

חשבתי שהוא ילבש בגד שיכשהו הוא יוכל לכסת את הראש...
לקח לי מלא זמן למצא את התמונות היפות...
בכללי לבינה קצת קשה עם הרבה מלל וכו'...
גם אני רציתי שיהיה מכוסה...
(אגב קצת ערכתי את זה, בתמונה השניה, יש בצד אור כזה אפור/ לבן, היה שם אדם רוכב על סוס אז מחקתי אותו...)

קבצים מצורפים

• הורדה (13).zip
    1 MB · צפיות: 109
לקח לי מלא זמן למצא את התמונות היפות...
בכללי לבינה קצת קשה עם הרבה מלל וכו'...
גם אני רציתי שיהיה מכוסה...
(אגב קצת ערכתי את זה, בתמונה השניה, יש בצד אור כזה אפור/ לבן, היה שם אדם רוכב על סוס אז מחקתי אותו...)
בגלל שהוא הגיע מההווה ואין לו תירוצים של התקופה שם זה יותר הפריע לי, אבל אם לא הצלחת זה משהו אחר...
תודה על הזיפ, ממש יפה!!

אני אקרא עוד פעם... ;)
אבל בכל מקרה - ביצוע מטורף!
הבחור מככב בחלומותיי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה