- הוסף לסימניות
וואו
בווול!
וואו
"מי שימצמץ ראשון" של מיה קינןמאיזה ספר זה?
זה בלונדנכון שהוא נראה מבוגר וזה גן בגלל הזקן כי כך היא מציירת בחור וכנראה גם בגלל הצורת פרצוף אפי' שכתבתי לבינה בחור צעיר [ותאמת אני לא יודע יודע מה זה בלונד אבל גם כתבתי בינה בלונד אולי גם היא לא יודעת.......]
מישהו יכול לעשות את ציפור ה"דיסיינס" בדופליקטים- של יונה ספיר?
תודה
מגניב!
משהו כזה?מגניב!
הייתי מדמיינת אותו מעט יותר קודר, אפל ואכזרי.....
זה מושלם!משהו כזה?
![]()
בלאונרדוזה מושלם!
באיזה בינה את/ה עושה את זה?
את, זתומרת אניזה מושלם!
באיזה בינה את/ה עושה את זה?![]()
מדהים, רק המקור מדי קצר, זכור לי שהוא אמור להיות באורך קרוב למטר, ויותר מוארך.
ככה?מדהים, רק המקור מדי קצר, זכור לי שהוא אמור להיות באורך קרוב למטר, ויותר מוארך.
יפה מאוד, רק אם יש לך אופצייה, לעשות אותו מזווית שונה כמו על הכריכה בספר?ככה?צפה בקובץ המצורף 1854340
אבל המבט שלו תמים מדי...
"כולם הביטו אל החלונות. היושבים משמאל ראו אותו ראשונים. עצם כחול-ירוק שהגיח מן השמים, הלך וגדל במהירות"הוא אמור להיות דווקא בצבע כחול אני כבר לא זוכר
ציפור ענקית עם גוף אחד ושני ראשים וצווארים ארוכים. כנפים ענקיות ומבט אכזרי בעיינים. הציפור בצבע ירוק עמוק וכחול עמוק כהה מאוד@דו משמעי זה אדיר!! זה בדיוק זה!!
בתחילה ראיתי וסימנתי וואו, אבל מתמונה לתמונה זה נהיה יותר ויותר מדויק!! אז סימנתי להכל!
והאחרונות התעלו על כולם!!
איזה מבטים, איזה פוזות שהם מסובבים את הראשים האדירים שלהם................
זה פשוט מדהים.........
אפשר לדעת מה כתבת לבינה שם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים