שיתוף גיבורי ספרים בביצוע AI

הברון קלוד ובנו איב מ'המלך הבא בתור'

קבצים מצורפים

• Designer (1).jpeg
    Designer (1).jpeg
    KB 127.5 · צפיות: 33
  • Designer.jpeg
    Designer.jpeg
    KB 138.5 · צפיות: 38
יוחאי מצומת הדרורים ושושי אשתו, יש מישהי שיכולה ליצור?

לקלוד היה עור קצת צהבהב, אבל הבינה לא הבינה את זה...

התמונה האחרונה ממש מבטא חוץ מהמקור שאמור להיות יותר ארוך.

וואי נכון, מלא זמן לא קראתי את הספר אז אני זוכרת פחות או יותר ולא אחזתי שאין לו שתי ראשים😯
(גם בראשונים יש לו ראש אחד).

מישהוא זוכר איך הפרופיל דאוסיינס?
למשל יש לו שתי ראשים כמה רגליים איזה צבע והילד שעלה עליו בן כמה הוא איזה צבע שיער שמן או צנום צבע עיניים?

נערך לאחרונה ב:
סתם שאלה לכל חובבות הספרים בינינו (חדמ"ש אחת מהן.ם) זה לא מפריע לכן לראות דמויות של ספרים אחרי שכבר דמיינתם אותם וכו... (ובטוח עשיתן את זה) בתמונות כי לי זה ממש הפריע כאילו לקח לי את הדמיון כזה...
אבל בתכלס התמונות כאן מדהימות חייבת לציין שאהבתי בטירוףףףף כי יצא מדהים (בעיה שנייה אני אוהבת גם בינה מלאכותית 🫣)

סתם שאלה לכל חובבות הספרים בינינו (חדמ"ש אחת מהן.ם) זה לא מפריע לכן לראות דמויות של ספרים אחרי שכבר דמיינתם אותם וכו... (ובטוח עשיתן את זה) בתמונות כי לי זה ממש הפריע כאילו לקח לי את הדמיון כזה...
אבל בתכלס התמונות כאן מדהימות חייבת לציין שאהבתי בטירוףףףף כי יצא מדהים (בעיה שנייה אני אוהבת גם בינה מלאכותית 🫣)
כן, זה קצת מפריע...
כי בעצם את בונה לעצמך דמות בראש ובשנייה, בהוראה לבינה זה נהפך לתמונה שלפעמים לא מתחברת עם הדמיון (ולפעמים הבינה עמצה "עפה על כל דמיון"....)

אבל, בעיקרון, זה כיף ליצור את הדמויות ולנסות להגיע לתוצאות יפות/ שהכי קרובות לדמיון...

מישהוא זוכר איך הפרופיל דאוסיינס?
למשל יש לו שתי ראשים כמה רגליים איזה צבע והילד שעלה עליו בן כמה הוא איזה צבע שיער שמן או צנום צבע עיניים?
דאוסיינס היא ציפור גדולה מאוד בעלת 2 ראשים, הכול אצלה רגיל חוץ מ2 הראשים שלה, הצבעים שלה הם בערך: כחול, כתום, ירוק, לא זוכרת במדויק, הילד שעל הדאוסיינס הוא דני, ומשום שהוא בא מפרדייס אז האפודה והכובע של דני בצבע חום (כצבע אדמתה של פרדייס).
דני הוא בן 18/19/20 בערך והוא רזה,
צבע עיניים ושיער אני לא זוכרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה