גיבור בסגנון חדש, מה אומרים?...

• הוסף לסימניות
שלא תבינו לא נכון, אני מאוודד אוהב את הסגנונות שעשיתי עד עכשיו לגיבור..
כמה שאני אוהב אותם, אני עדיין חושב שיש מקום לשיפשוף, לשיפור, הפעם חפשתי לעשות אותו יותר מושקע, יותר ריאלי, וכמובן לשמור על האופי ה-חמוד, והשובב..
חוץ מיזה, כשאני מעלה בדרגה דמות אחת, אני חייב להעלות דרגה הכל! ואז זה עוזר להשתפר..

בקיצור, מה אומרים? קורץ לכם?....

קבצים מצורפים

• דמות גיבור 2B copy.jpg
    KB 1,001.4 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;855729:
מה אומרים? קורץ לכם?....

השמאלי בשורה העליונה ממש קורץ לי............

• הוסף לסימניות
אממממ, אני בעד גיבור הישן ונוסטלגי.....

• הוסף לסימניות
מאוד מתוק ושובב. אהבתי.
הבעות ופרצופים - חזק!
אולי תעיף לו קצת את השיער? חסר לי הצ'ופ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;855742:
מאוד מתוק ושובב. אהבתי.
הבעות ופרצופים - חזק!
אולי תעיף לו קצת את השיער? חסר לי הצ'ופ...

את מתכוונת לבלורית הקטנה?

• הוסף לסימניות
הוא פשוט הסתפר לפני ראש השנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;855748:
את מתכוונת לבלורית הקטנה?

אכן. גם השיער קצת מסודר מידי כיאה לגיבור אשר כזה ;)

• הוסף לסימניות
אהבתי את העיניים הירוקות.
זה קצת מזכיר לי את פרוג

• הוסף לסימניות
נהדר! חגיגה של הבעות! לטעמי, הרבה יותר מוצלח מאשר קודם (אולי כי הפעם הדמויות גדולות מספיק גם בלי לגלגל את העכבר+קונטרול;)). אגב, איפה קונים כפה כזו - שחורה מבחוץ ולבנה מבפנים?:)

• הוסף לסימניות
הוא חמוד אבל לא אוהבת שיש לו סנטר משולש לגמרי....

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד!
יותר מהקודם.
אגב הוא גם קצת יותר חרדי,
כנראה בגלל הכיפה...

• הוסף לסימניות
אין על השיניים הצחורות של הגיבור הקודם...:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;855797:
הוא חמוד אבל לא אוהבת שיש לו סנטר משולש לגמרי....
מסכן,ככה אלוקים ברא אותו...:(

• הוסף לסימניות
הגיבור הקודם ....
לא מתחבר לאחיו הגדול

• הוסף לסימניות
לפי דעתי הקודם היה שובב יותר - הוא נראה כאילו גדל בשנה והוא מתקרב לבר מצווה - אז הוא חייב להרצין....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;855729:
כמה שאני אוהב אותם, אני עדיין חושב שיש מקום לשיפשוף, לשיפור, הפעם חפשתי לעשות אותו יותר מושקע, יותר ריאלי, וכמובן לשמור על האופי ה-חמוד, והשובב..
חוץ מיזה, כשאני מעלה בדרגה דמות אחת, אני חייב להעלות דרגה הכל! ואז זה עוזר להשתפר..

גיבור יפה מאד,
הכי אהבתי את הפרצוף האמצעי בשורה למטה:)

לדעתי היכולת לייצר גיבורים שונים עם מאפיינים שונים זה שלב גדול בהשתכללות היכולת.

• הוסף לסימניות
'איזהוא גיבור???
הכובש!!!
וואו,ילד ממש יפה...

אבל אם אתה רוצה לדעת את האמת,את כל האמת ורק את האמת,אז מי שכבש אותי זה הגיבור הנוסטלגי,הבלתי צפוי,ההוא שמחכים ממנו לעוד סצינה מרחיקת לכת;):D:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;855795:
אגב, איפה קונים כפה כזו - שחורה מבחוץ ולבנה מבפנים?:)
גם אני רוצה לדעת;)

משופשף לחלוטין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;855729:

אמממ... הקודם היה מתוק מדבש. ודווקא בגלל זה יותר קל "לסלוח" לו על מעלליו...
זה כבר נראה קונדסי, אבל יגיע לו עונש מדי פעם, כי הוא כבר עבר את גיל החינוך וממש מתקרב לגיל מצוות...
הוא כבר לא שובב- אלא קונדסי... ועוד עיני החתול שלו [ירוק פרוגי...;)], מוסיפות לעניין עוד טעם ל...
אבל מה?
זה מקסים בכולופן- אבל לא בהשוואה לקודם החמוד שלך.
הוא יפה לכשעצמו.
והלוואי עלי כזו רמה של ביצועים.
שנטובה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה