גיבור כארי! **סקצ'בוק צבעי מים**

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז ככה @ronitg סחטת ממני שיתוף נוסף :)
אז הסיפור הוא שאת הצבי עשיתי בעקבות הרעיון שבמלל ופה סתם ציירתי (כהמשך לקודם),
ואז כשרציתי להוסיף עיצוב, לא הסתדר לי המלל... ו... הנחתי את זה...

קיצור,
בנתיים הכנתי אחד חדש, מתאים יותר לרעיון,
אבל מה,
...
כאן הגיעה הבעיה שאי אפשר לעשות ctrl+z בצבעי מים... (לפעמים עולה בי האינסטינקט לחפש את המקש)
אולי אפרט בהמשך מה לא הסתדר לי ומה אני לא אוהבת בו,
כי אם כבר החלטתי כן להעלות את האיור הזה - מעניין אותי מה דעתכם עליו לעומת הקודם.

אז הנה...
(אחח, זה קשה קצת לשתף משהו שלא אוהבים...)

אוקיי,
אז הנה!

צפה בקובץ המצורף 474265
אני דווקא חושבת שאהבתי יותר את הקומפוזיציה הזו. :)
גם ההבעות וגם בהקשר לטקסט נראה לי יותר מתאים.
הצלוחעסס

• הוסף לסימניות
מקסים!
מתוק!
ומעורר השראה!
בציור שהאריה מביט אל הילד- הילד נראה מעט מפוחד ממנו....
נציור שהעלית ראשון- יותר אהבתי
תודה!

• הוסף לסימניות
אני דווקא חושבת שאהבתי יותר את הקומפוזיציה הזו. :)
גם ההבעות וגם בהקשר לטקסט נראה לי יותר מתאים.
הצלוחעסס

שמחה שאהבת ותודה שהגבת היה לי חשוב לשמוע עוד דעות לגבי ההשוואה ביניהם.

• הוסף לסימניות
מקסים!
מתוק!
ומעורר השראה!
בציור שהאריה מביט אל הילד- הילד נראה מעט מפוחד ממנו....
נציור שהעלית ראשון- יותר אהבתי
תודה!

תודה!
מפוחד? באמת?
דווקא הם ממש חברים... ;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבטתי שוב, את צודקת.
רק באיור שהאריה רובץ- שפת הגוף של הילד כמו מנסה להתרחק- אני הרגשתי שם משהו כמו פחד/ חשש.

הבנתי את כוונתך,
באמת עיצבתי את שניהם במין תנוחת גיבור-על (ניפוח חזה :cool:) וזה מה שיצר את הרווח ביניהם.

(ממש מעניין הדקויות שכל אחד תופס פה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה