גיבריש בווינדוס לייב מייל

• הוסף לסימניות
אני שואל עבור חבר שמקבל חלק מההודעת בתוכנת בווינדוס לייב מייל בג'יבריש.
יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
מקבל מקום ספציפי או הכל מתקבל כך

• הוסף לסימניות
לא הכל, לא מוצא מאפיין ברור.
הודעה שהוא העביר אלי הגיעה מג'ימייל.

• הוסף לסימניות
אני למשל כשאני מגדיר חשבון גימייל דרך שרת exchange על אייפד אני מקבל ג'יבריש אולי זה אותה בעיה שינסה להשתמש עם פרוטוקול imap או pop3 אם הוא משתמש בexchange כמובן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;654965:
אני למשל כשאני מגדיר חשבון גימייל דרך שרת exchange על אייפד אני מקבל ג'יבריש אולי זה אותה בעיה שינסה להשתמש עם פרוטוקול imap או pop3 אם הוא משתמש בexchange כמובן

לא הבנתי
אתה מדבר על אייפד? מדובר במחשב רגיל.

• הוסף לסימניות
אני אומר שמתסבר שהבעיה אצלי לא נובעת מהאייפד אלא בשרת exchange יש לפעמים בעיות בקידוד של הטקסט ולכן כדאי לנסות שיטת תקשרות אלטרנטיבית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;654997:
אני אומר שמתסבר שהבעיה אצלי לא נובעת מהאייפד אלא בשרת exchange יש לפעמים בעיות בקידוד של הטקסט ולכן כדאי לנסות שיטת תקשרות אלטרנטיבית

איפה מחליפים את שיטת התקשורת?

• הוסף לסימניות
לבקשתך
לאחר שמגדירים לא ניתן לשנות פרוטוקול

תגדיר מחדש את החשבון עם פרוטוקול IMAP

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה