גידי וארני בהרפתקאות חדשות -זיבראש

• הוסף לסימניות
רציתי לנסות סצנת אקשן בזיבראש+פוטושופ... מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• kid and rabbit.jpg
    KB 906.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יפיפה, ומלא אקשן באמת.
המטוס עשוי גם בזיבראש? אם כן זה מדהים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל;818835:
יפיפה, ומלא אקשן באמת.
המטוס עשוי גם בזיבראש? אם כן זה מדהים.
תודה. המטוס בזיבראש.

• הוסף לסימניות
אדיר! נראה סצנה מסרט.
מחכים להמשך ההרפתקאות.

• הוסף לסימניות
וואו,ברק.
איך עולים לשם,אני חייבת טיסה איתם...:eek:

'מטריף את החושים'[אמת,לא סלנג]

• הוסף לסימניות
מדהים!!!

• הוסף לסימניות
אין מילים
הרקע של העננים שנכנס מקדימה ממש מרשים

• הוסף לסימניות
אקשן אקשן!!! יפה מאוד!
אהבתי את העיניים של ההוא מאחורה הוא נראה באמת באיזה סצנה...

• הוסף לסימניות
ביצוע נהדר! אווירה מלאת תנופה!
בדרך כלל מרבית עבודות הפיסול שאני פוגשת הן קפואות ומאלצות משהו, וכאן יש לנו יופי של תנועה!

• הוסף לסימניות
תותח, אין מילה טובה יותר..

• הוסף לסימניות
מדהים

אני בדרך לשם בע"ה

התמכרתי. קשות לתוכנה הזאת ואין לי מוצא ואני חש את אותו תחושה שחשתי לפני 15 שנה כשהכרתי פעם ראשונה את הפוטו שופ. למרות שלא רציתי להכנס להרפתקאה ששמו זיבראש זו תוכנה שלא עושה הנחות למי שלא בקי כמו ברק וגל המדהימים..אבל יש בתוכנה הזאת משהו שיכול מאוד לקדם את רמת הציור

• הוסף לסימניות
מדהים לא נורמלי!!!
האווירה, הזווית, הצבע, הכל
אהבתי במיוחד את הבעתו של השפן, ממש מהסרטים...
משהו בהבעתו של הילד פלסטי מדי לטעמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;819143:
נכתב ע"י מוטי הלר;819143:
אני בדרך לשם בע"ה

התמכרתי. קשות לתוכנה הזאת ואין לי מוצא ואני חש את אותו תחושה שחשתי לפני 15 שנה כשהכרתי פעם ראשונה את הפוטו שופ...

זאת בדיוק הבעיה. כל מי שנהנה לשחק אי פעם בפלסטלינה או ראה סרטים תלת מימדים ודמיין איזה דמויות הוא היה יוצר פשוט מתמכר. זה כמעט בלי שליטה.
אני לא עובד עם סקיצה ויוצר תוך כדי עבודה וכשהחלטתי ליצור מטוס התחלתי לחשב מאיזה צורת בסיס אגש אליו, איזה סוג של מטוס, איזה פרטים לשים עליו, טקסטורה, צבעוניות, האם זאת טיסה רגילה, מה הזווית טיסה וכו'. אתה מוצא את עצמך יושב כמו ילד קטן שקיבל ערימת עצים לבנות ממנה בית עץ עם הלשון בזווית הפה, מצח מכווץ ומיקוד-על ברכיבים המונחים מולך ופשוט מרוכז כולך במלאכה. שוב, אם לא הייתי חסר סבלנות לראות את התוצאה הסופית הייתי יושב עוד יומיים רק על המטוס.

• הוסף לסימניות
העתיד שלך בתחום התלת מימד נראה מבטיח

והכי אני מחבב אצליך זה הירידה לפרטים הקטנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;819198:
העתיד שלך בתחום התלת מימד נראה מבטיח

והכי אני מחבב אצליך זה הירידה לפרטים הקטנים
תודה.
א.הירידה לפרטים זאת ההתמכרות עצמה.
ב. בפיסול, כמו באיור, הפרטים הקטנים שלכאורה אינם חשובים הם אלו עליהם בנוי טיב הפיסול.

• הוסף לסימניות
אתה אלוף!!!!!
זה פשוט מושלם.

כמה זמן למדת את התוכנה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה