גיוועלד: רק שלא ימות לי הקובץ!

• הוסף לסימניות
הוא גוסס
תקוע במצב יציב.

שמרתי איזה קובץ, ו-גורנישט. המנגה נתקעה לי כהוגן. לא זזה, לא מתפקדת, לא מהבהבת, לא נכבית, לא מתקפלת, רק תולה בי מבט שקט, עצוב ו-תקוע.

אני חוששת לכבות את המחשב- כי בנוסף לקובץ המסכן שנתקע למנגה האומללה שלי בגרון, יש עוד כמהה קבצים (נניח, כמו הציור לאתגר המזוקן) שבסכלותי לא שמרתי עדיין. וסגירת המחשב ועימו התוכנה פירושה גזר דין מוות.

אנא.
רחמנים בני רחמנים.
אשמח עם כל בדל של עזרה.

ים תודות

• הוסף לסימניות
תנסי CTRI ALT DELETE
ואל תסגרי את התוכנה במנהל הישומים!
אצלי לפעמים זה עובד בעצם הפעולה שכנראה מאיימת על המחשב שלי (הוא מקבל אותות יאוש ממני..) והתוכנות חוזרות לפעול כאילו לא קרה דבר..
שווה לנסות..? תעדכני שהכל יסתדר בעז"ה!. :eek:

• הוסף לסימניות
היי ליליב. תודה! אני שומרת את הטיפ הזה לפעם הבאה שלא תבוא.
אני בלחץ מטורף של עבודה אז חרצתי את דינו של הקובץ למוות (עשיתי חשבון שהזמן שאני שורפת כדי להחיות אותו- אני פשוט יכולה ליצור אותו מחדש וגמרנו)
כיבתי את המחשב.
שאר הקבצים שהיו פתוחים על התוכנה שרדו ברוך ה'.
הקובץ מת.

יהי זכרו ברוך

• הוסף לסימניות
ברוך דיין האמת..:confused:
הצלחות!
מצפה לראות את היצירה שלך באתגר..
אני מעלה (בלי נדר) אחריך :)

• הוסף לסימניות
סגרנו.
עיסקה זו עיסקה

• הוסף לסימניות
המקום ינחם אותך...ולא תוסיפו לדאבה עוד...
יפית!!!
היצירות שלך מדהימות!
גם הכתובות וגם המצוירות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;2115348:
ברוך דיין האמת..:confused:
הצלחות!
מצפה לראות את היצירה שלך באתגר..
אני מעלה (בלי נדר) אחריך :)

ליבליב, אל תכריחי אותי להערב את קרוב המשפחה הצ'צני שלי...
אני מחכה.
האולטימטום עד חצות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;2115989:
ליבליב, אל תכריחי אותי להערב את קרוב המשפחה הצ'צני שלי...
אני מחכה.
האולטימטום עד חצות.

תגידי את לא אמורה לישון??? אין לך לימודים מחר או משהו כזה?? בגרות בכלכלה??..
חחח האמת שאחרי שהעלית שקלתי לערוך את ההודעה הקודמת שלי(למחוק שורות את יודעת..;))..
תראי, לא חשבתי שתעלי כזה מהר!
לפני שניה התלוננת שהמנגה נתקעה אז חשבתי יקח לך כמה ימים..
לא לקחתי את זה בחשבון..:cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;2116130:
תראי, לא חשבתי שתעלי כזה מהר!
לפני שניה התלוננת שהמנגה נתקעה אז חשבתי יקח לך כמה ימים..
לא לקחתי את זה בחשבון..:cool:

ליליב, את יודעת.
מחשב חדש.
נתקע מהר, משתחרר מהר וחוזר חלילה. הכל מ ה ר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה