כללי גיור לחומרא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1238151:
אפשר להעיז לבקש קובץ PSD פתוח :rolleyes:?
אם את לא מעונינת להעלות לפורום, אשמח לקבל במייל KOTAROT100 שטרודל גימייל קום
יש מצב :eek:?
תודה מראש?![/QUOTE

למה שהיא תרצה להביא לכם קובץ פתוח על עבודה פרטית שהיא עשתה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1238151:
אפשר להעיז לבקש קובץ PSD פתוח :rolleyes:?
אם את לא מעונינת להעלות לפורום, אשמח לקבל במייל KOTAROT100 שטרודל גימייל קום
יש מצב :eek:?
תודה מראש?!

זה קובץ ללקוח אמת.
ראית ששמתי סימן מים על התמונות, כי הבלעדיות כאן חשובה.
כך שאני ממש מצטערת אבל אני לא אוכל להענות לבקשתך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עבודה מדהימה וגם אתר יפה
אתר יפה מאוד
(את התמונות של התצוגה מקדימה באתר שלך אל תטעני תמונות גדולות זה מאט את הטעינה)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שגם בלי PSD אפשר ללמוד המון על צורת העבודה
עדן - גיור מוצלח.
אני חושבת שהבי"ד היה סומך ידים עליו בלב שלם.;)
לגבי הפאות המטושטשות - זה לא אשמתך, שימי לב שבתמונה ממנה לקחת את הפאות - אין פוקוס כמו שצריך. זה מטושטש במקור.
(הייתי ללא ספר מלבישה לו חולצה בצבע אחר...)

ועוד דבר לדעתי חשוב
(פרפקציוניזם הוא שמי השני, אז סליחה מראש :) )
אם תעלי את התמונה לפורום ציור הם יגידו לך שהאור והצל לא הגיוניים
בצד שמאל של התמונה - הגוף השיער האוזן והפנים צריכים להיות מוארים, ובצד ימין של התמונה - חשוכים. כרגע יש חלקים שלא הולכים לפי זה, ואחד הדברים שהופכים עריכת תמונה למקצועית ברמות הכי גבוהות הוא עריכה נכונה של אור וצל.
בשיער מצד ימין צריך להוסיף הצללות
לעומת זאת את החלק הכהה להבהיר בהדרגה
גם את הפנים בצד ימים יש להכהות יש שם כתם קטן כהה שאני משערת שהגיע יחד עם הפאה, אבל שאר הלחי בהירה ומוארת.
האור בתמונה המקורית קשה יותר לכן צריך ליצור באמצע האף קו עדין של המעבר מאור לחושך

* הארה קטנה -
זה נשמע אולי קטנוני או מוגזם, אבל אני כותבת את זה כדי שמי שרוצה לעשות עבודה ברמה בינלאומית - ידע שזה חלק מהעניין. זה חלק קטנטן ולא קשה לביצוע, שגם לא לוקח הרבה זמן.
סה"כ ליצור שכבה של הצללות בשיטת שילוב מולטיפליי, מברשת כהה רכה באחוזים נמוכים, ולעבור על הטעון תיקון בעדינות.
במקומות שצריך להאיר - שכבה של מברשת בהירה כנ"ל, בשיטת שילוב SCREEN או שיטת הבהרה אחרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1238277:
עבודה מדהימה וגם אתר יפה
אתר יפה מאוד
(את התמונות של התצוגה מקדימה באתר שלך אל תטעני תמונות גדולות זה מאט את הטעינה)

אני בדרך לבנות אתר חדש.. כך שחבל לי להשקיע.
גם ככה מאז שבניתי את האתר לא עדכנתי עבודות...

• הוסף לסימניות
מדהים!! החכמנו...

• הוסף לסימניות
תודה אריאלס
החכמתני!!

• הוסף לסימניות
בכיף! גיורים זה תחום מאוד נחמד...

• הוסף לסימניות
תודה רבה על השיתוף, עבודה מדהימה.

• הוסף לסימניות
שווה ללמוד ויש לי מה ללמוד ממך!!
תודה רבה ..
פשוט מקסים מקצועי ויפה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה