התקציב נע בין 1000 ל3000.השאלה הראשונה היא מה התקציב
כי השמיים הם הגבול
החברות האלו מומלצות?תראה,
אם מדובר בנגן שמבין בסאונד לא הייתי מעיז לקנות לו גיטרה במתנה
כי סאונד זה טעם שמאד שונה מאדם לאדם
לגופם של דברים
בסכומים האלה תוכל למצוא דברים של טקמין ואולי אפיפון שזה עניין של טעם
לא מצאתי מוגברת שלהם ביותר זול מ2700טקמין
לדוגמא זו עולה כ12 אלף שקללא מצאתי מוגברת שלהם ביותר זול מ2700
לא הבנתי.
טקמין היא חברה גדולה שמייצרת גיטרות ברמה הגבוהה ביותרלא הבנתי.
אמרתי שלא מצאתי זולה מ2700טקמין היא חברה גדולה שמייצרת גיטרות ברמה הגבוהה ביותר
הלוואי שהגיטרה הכי יקרה שלהם תעלה 2700 שקל
לצורך הדוגמא הבאתי דגם שעולה כ12 אלף שח
ויש דגמים יקרים יותר
מעניין ראיתי דווקא די הרבה דיס על ימאה פורומים.לי יש גיטרה של "ימאה"
עלתה באיזור ה2000 ומטה
ממש משובחת ואיכותית
כל מי שטועם ממנה-מאושר ומתענג
(מוגברת)
אבל כמו שהזכירו קודם
ישבתי הרבה זמן בחנות ועברתי על הרבה גיטרות עד שהתחברתי לסאונד
אפי' יותר יקרות לא השביעו את רצוני
הגיטרה בה חשקתי לא קיימת בגירסה מוגברתאמרתי שלא מצאתי זולה מ2700
רק לא מוגברת,
מה שכן חשוב לי.
מה העלות של כזה דבר?הגיטרה בה חשקתי לא קיימת בגירסה מוגברת
לקחתי אותה למומחה (הרצל) ששם לה פיק אפ...
עלה לי 1000 שקלמה העלות של כזה דבר?
לא יודענגיד זו:
תוכל לספק מוזיקאלי ברמה גבוהה שהגיטרה זה לא הכלי העיקרי שלו?![]()
גיטרה אקוסטית Takamine GD10-NS | כלי זמר
Takamine GD10-NS גיטרה אקוסטית | גיטרות אקוסטיות קונים רק ברשת בכלי זמר - מאמינים במוסיקהwww.kley-zemer.co.il
ממש לא חקרתי בנושא הזהמעניין ראיתי דווקא די הרבה דיס על ימאה פורומים.
זה דגם ספציפי מוצלח או שאתה אוחז אחרת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //