עזרה גיימבוי כשר- מה צריך לבדוק?

• הוסף לסימניות
הבן שלי מבקש לרכוש גיימבוי, מה צריך לבדוק חוץ מאשר שאין לו wifi. האם נגן ומצלמה הופכים אותו לבעייתי? יש המלצות על דגם ספציפי?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שזו הגרסה הכשרה של מריו, שבסוף הוא מציל דג נסיכה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שאין במשחקים אלימות, דמויות לא צנועות, ושאר מרעין בישין
גיסה שלי קיבלה עבודה זמנית לסנן גיימבוי, ולפעמים הדמות הבעייתית הופיעה רק כשניצחו, או רק כשהפסידו, וכדו'

• הוסף לסימניות
שאין במשחקים אלימות, דמויות לא צנועות, ושאר מרעין בישין
גיסה שלי קיבלה עבודה זמנית לסנן גיימבוי, ולפעמים הדמות הבעייתית הופיעה רק כשניצחו, או רק כשהפסידו, וכדו'
נכון.
גם בגמבויים הכשרים יש אלימות וכו..

• הוסף לסימניות
בגדול גימבויי ממכר מאד
לנו היה, ולא עוד.
אם בכל זאת ממש חייב
לבדוק שיש כשרות גם על המשחקים
בלי מצלמה

• הוסף לסימניות
ל
שזו הגרסה הכשרה של מריו, שבסוף הוא מציל דג נסיכה.
לא הבנתי
בגדול גימבויי ממכר מאד
לנו היה, ולא עוד.
אם בכל זאת ממש חייב
לבדוק שיש כשרות גם על המשחקים
בלי מצל
נכון.
גם בגמבויים הכשרים יש אלימות וכו..

מה

מה זה גיימבוי כשר? מי מכשיר? איפה משיגים דבר כזה? בחנות, (בעלים חרדיים) נאמר לי שאין בעיה בגיימבוי ואין ממה לחשוש...

• הוסף לסימניות
ראיתי לאחרונה עלון שמסביר את הבעיות שיש בכל המכשירים היום
והוא כותב גם על גיימבוי

קבצים מצורפים

• עלון חובה לכל הורה.pdf
    KB 248.4 · צפיות: 226

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה