מידע שימושי גיימבוי לילדים בעד ונגד

• הוסף לסימניות
עם שעות קצובות
מקסימום שעתיים ביום
ואצלינו כל הנ"ל רק בבין הזמנים

יש לי ילד שצריך לתת לו 'סטירה' כדי להחזיר אותו לקרקע המציאות אחרי משחק עם גמבוי, רק תבינו עד כמה זה ממכר...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ממכר! ממכר!
עשינו טעות וקנינו
מתישהו אחרי חצי שנה+ הוא הלך "לאיבוד" אפילו ביקשתי לא לדעת איפה זה כדי שלא לשקר לילדים
(סתם לא היה לנו אומץ לזרוק לפח כי זה עלה 400+)
רק אחרי תקופה- הילד אמר שהוא היה רואה בשיעורים את הדמות קופצת לו ומתכנן מהלכים בדמיון:(

• הוסף לסימניות
גם תכנון של זמן לא יעזור,
פעמים שההורים רוצים קצת שקט,
אז מה נותנים?
גמבוי וכיוצא רק כדי להשתיק,
מתחיל בקצת ונגמר בהרבה,

בפרט שאנו רוצים לגרום לילדים שלנו ללמוד תורה,
כשדבר כזה נוחת בבית כיצד תרצו שילמד?
דפים משמעממים לעומת מסך מלא בצבעים ומלא שינויים

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי בחינוך בבית
היום הילדים שלי גדולים אך כשהיו קטנים מאוד רצו, ולא קניתי ואז הבנתי שהם משחקים אצל חברים אז החלטנו לקנות
וקניתי 4 גמבויים פשוטים וזה היה רק לר"ח והחופש בפעמים הראשונות היה התלהבות ואח"כ ממש פחתה אפילו לפעמים בר"ח שכחו להוציא
אני אישית על הילדים שלי לא ראיתי נזק ברגע שזה מוגדר בזמן, רק תעסוקה ושחרור
וכמובן משחקים אחרי עזרה בבית

• הוסף לסימניות
יש לי כבר מתקופת הקורונה.
דווקא כן ממליצה.
מעסיק, מרגיע(!), מסיח דעת, מרדים...
אולי בהתחלה הילדים היו ממוכרים אבל היום, מידי פעם ילד משועמם לוקח גמבוי, תענוג.

• הוסף לסימניות
אצלנו כשרצו מאד
והעדפתי שיהיה בבית ולא אצל חברים
נתתי לשחק רק בימי שישי בצהרים לשעה- שעתיים
ובבין הזמנים
תמיד באיזשהו שלהב בבין הזמנים
זה נהיה בלתי נסבל ונשלח למחבוא עד לתקופה הבאה....
לדעתי ממכר ופוגע בשימוש יומיומי
אבל מעסיק ונותן שקט להורים כפי שכבר כתבו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה